25. april 2019
Nina Johansen er clairvoyant coach, og hun byder mange forskellige mennesker velkommen i de bløde stole, som står på hendes kontor. Foto: Sophus Zarrs Soelberg
gallery icon

Se billedserie

Nina Johansen er clairvoyant coach, og hun byder mange forskellige mennesker velkommen i de bløde stole, som står på hendes kontor. Foto: Sophus Zarrs Soelberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Måske var din fantasiven en sjæl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Måske var din fantasiven en sjæl
Roskilde - 19. juli 2018 kl. 18:45
Af Sophus Zarrs Soelberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis man har spirituelle evner, tilbyder Nina Johansen fra Roskilde en uddannelse som clairvoyant coach.

- Det er trist, at vi lever i en verden, hvor de clairvoyante er så udskældte. Folk siger, at vi er tossede eller prøver at snyde, og sådan kan det se ud, hvis man ikke forstår. For os, der har evnerne, er det en uundgåelig del af livet, som vi ikke kan ignorere. Det er meget virkeligt.

Nina Johansen sidder tilbagelænet i sin stol, mens hun taler.

På kontoret, der ligger i erhvervsområdet på Bytoften i Roskilde, er støjen fra det nærliggende byggemarked forstummet, og europaller er erstattet med bløde puder.

Her arbejder Nina Johansen, der uddanner folk med særlige, spirituelle evner.

I øjeblikket er der åbent for optagelse til uddannelsen som clairvoyant coach, og i den forbindelse bliver der jævnligt afholdt workshops, hvor folk kan undersøge, om de selv er clairvoyante.

- Det clairvoyante er en sans, som alle er født med, men det er ikke alle forundt at bruge den, fortæller hun og fortsætter:

- Det er en sublim, toptunet sjette sans, som man kan bruge i sit liv, hvis man lytter. Jeg kan sidde i bussen med lukkede øjne og mærke, hvis der er nogen, der har det dårligt. Det kan fremkomme som noget, der ligner en fantasi, men det er mere end det, da det er meget præcist, forklarer Nina Johansen,

Man kan hurtigt tro, at man er skør, når man som clairvoyant får alle de informationer om andre, forklarer Nina Johansen.

- Det er blandt andet derfor, at jeg afholder work-shops, hvor jeg også lærer folk at lukke af for evnen, siger hun.

For mange viser de clairvoyante evner sig allerede i barndommen, men omverdenens blik på det spirituelle kan være en hæmsko, når barnet har åbne sanser. Derfor kan eksempelvis fantasivenner, som de voksne ikke kan se, være et udtryk for, at barnet kan se en sjæl, forklarer Nina Johansen.

Historien er en forkortet version af en artikel, der i sin fulde længde kan læses i DAGBLADET Roskilde torsdag den 19. juli. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på dette link: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

Ud over at tale med den clairvoyante coach om clairvoyancens verden lod en af DAGBLADETs journalister Nina Johansen teste, om han var clairvoyant. Den historie kan også læses i torsdagens avis.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk