20. oktober 2018
Flere af naboerne bliver generet af lyset fra byggepladsen, der ofte er tændt døgnet rundt, også om natten, som dette billede fra Jette Holzendorff viser.
gallery icon

Se billedserie

Flere af naboerne bliver generet af lyset fra byggepladsen, der ofte er tændt døgnet rundt, også om natten, som dette billede fra Jette Holzendorff viser.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lyshelvede plager naboer til stort p-byggeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lyshelvede plager naboer til stort p-byggeri
Opdateret 08. januar 2018 kl. 15:33
Roskilde - 08. januar 2018 kl. 12:32
Af Mariann Sofiasdottir og Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hele weekenden har naboer til det kommende p-hus på Sortbrødre Plads været badet i skarpt projektørlys døgnet rundt, selvom der overhovedet ikke er blevet arbejdet på byggepladsen.

arrow Læs også: Svømmehalsnaboer også ramt af lys-gener

Mellem jul og nytår blev lyset tændt og slukket sporadisk, selvom arbejdet lå stille, og førhen har naboerne også klaget til kommunen over lys-plagen, uden det er lykkedes at få styr på lyset.

- Det er en pestilens af en anden verden. Lyset fra projektørerne brager ind ad vores vinduer. Det betyder, at når der er mørkt ude, så kan alle mændene på byggepladsen se, hvad vi foretager os i soveværelset og i køkkenet. Vores lejlighed er lyst helt op, siger Heidi Meiris, der er nabo til p-byggeriet.

Ifølge teknisk direktør Martin Holgaard gør Roskilde Kommune en stor indsats for at gøre noget ved problemet. De mener, at weekendens tændte projektører kan have at gøre med et indbrud på byggepladsen, men det lader naboerne sig ikke spise af med.

- Det har snart stået på i flere måneder med forskellige undskyldninger fra kommunens side om, at nu er det ene og så det andet og tredje i vejen, siger Jette Holzendorff, der bor ud til byggepladsen.

Artiklen er en forkortet version af en artikel bragt i DAGBLADET Roskilde mandag den 8. januar. Du kan købe adgang til at læse dagens avis på linket her:

arrow Lys-plage bør være under kontrol
08. januar 2018 kl. 16:09 Opdateret: kl. 15:31

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk