25. marts 2019
Foto: Lars Kimer
Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lortemorgen: Naboer låst ude efter brand i blomsterkrukke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lortemorgen: Naboer låst ude efter brand i blomsterkrukke
Opdateret 20. november 2018 kl. 10:57
Roskilde - 20. november 2018 kl. 10:31
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev her tirsdag morgen en af de morgener, hvor flere beboere i en ejendom på Fælledvej i Roskilde med rette kan have gemt sig under dynen igen efter at de blev vækket meget tidligt.

Klokken 5.16 rykkede brandvæsnet og politiet ud i anledning af en melding om kraftig røg fra en lejlighed og dens altan. Der var rettelig tale om en mindre brand i en blomsterkrukke på altanen. Branden i krukken udviklede kraftig røg, der trængte ind i den tilhørende lejlighed og videre ind i opgangen i beboelsesejendommen. Derfor var flere beboere blevet vækket og evakueret for en sikkerheds skyld.

Branden blev hurtigt slukket, men da beboerne skulle retur til deres bopæle, måtte flere konstatere, at de havde fået låst sig ude. Boligselskabet blev derfor underrettet om problemet og kom beboerne til undsætning.

Politiets foreløbige undersøgelser tydede på, at cigaretrygning kan have antændt jorden i blomsterkrukken. Der skete kun mindre skader på altanen, men ingen skader på selve lejligheden hos en 56-årig mandlig beboer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk