23. juni 2021
To mænd blev anholdt for at stjæle benzin fra nogle maskiner i grusgraven ved Vindinge. Foto: Hans-Jørgen Johansen
To mænd blev anholdt for at stjæle benzin fra nogle maskiner i grusgraven ved Vindinge. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Litauisk duo stjal fra grusgrav

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Litauisk duo stjal fra grusgrav
Roskilde - 17. maj 2021 kl. 14:30

Roskilde Sten & Grus i Vindinge havde fredag eftermiddag besøg af et par brændstoftyve.

arrow Læs også: To skoler bliver for små - én udbygning på bordet

To personer, der ikke hørte til som medarbejdere på stedet, var nemlig blevet observeret på overvågningen i færd med at stjæle benzin fra nogle maskiner i området.

Politiets indsatsleder var i nærheden og blev sendt til grusgraven, hvor betjentene så en varebil på udenlandske nummerplader, der holdt i tomgang.

En hundepatrulje kørte frem til stedet for at søge efter undløbne personer. Efter få hundrede meter med næsen i sporet fandt en politihund frem til en udenlandsktalende mand i et grønt område.

Manden viste sig at være en 28-årig mand fra Litauen, som passede på signalementet af den ene mand, som var set ved arbejdsmaskinerne.

Han overgav sig straks og blev anholdt uden dramatik. Længere nede ad Øde Hastrupvej anholdt politiet endnu en udenlandsk mand, som ikke kunne forklare, hvorfor han befandt sig i området.

Han passede desuden på signalementet af den anden mistænkte i sagen og viste sig at være en 38-årig litauer med adresse i København.

Begge mænd blev taget med på politistationen til afhøring med tolk, hvor de blev sigtet for at forsøge at stjæle 80 liter brændstof til en værdi af cirka 750 kroner fra grusgraven. De erkendte begge forholdet og blev løsladt, men er fortsat sigtet.

arrow Ingen gode alternativer til gruskørsel tæt på internat
11. april 2021 kl. 06:24 Opdateret: kl. 16:55
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk