20. oktober 2021
Brandvæsen og politi måtte rykke ud til Østre Ringvej i går aftes, hvor en lift var væltet af en lastbil og blokerede vejen. Foto: Presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

Brandvæsen og politi måtte rykke ud til Østre Ringvej i går aftes, hvor en lift var væltet af en lastbil og blokerede vejen. Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lift spærrede vej i flere timer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lift spærrede vej i flere timer
Roskilde - 17. september 2021 kl. 09:39

Både brandvæsen og politi måtte rykke ud til Østre Ringvej i Roskilde i går aftes, da en lift var væltet af ladet på en lastbil og spærrede vejen.

Uheldet skete godt 200 meter nord for Herregårdsvej og opstod, fordi lastbilen begyndte at slingre og derfor ramte et autoværn.

Chaufføren, en 39-årig mand fra Hillerød, fik rettet lastbilen op, men køretøjet slingrede stadig nok til, at liften væltede af og røg ud på vejen, som blev blokeret i en række timer.

Da det ikke stod klart, hvorfor lastbilen var begyndt at slingre, tilkaldte politiet en bilinspektør, som undersøgte stedet og nu skal klarlægge, hvad årsagen kan være, og om der eventuelt er fejl at finde på køretøjet.

Ingen personer kom til skade ved hændelsen, der dog krævede en del oprydning bagefter. En løftekran blev kaldt ud for at fjerne liften, ligesom der måtte foretages nødlapning af de huller, der var opstået i forbindelse med uheldet. Skaderne forventes færdigudbedret i løbet af i dag.

Oprydningen var færdig omkring klokken 4 i nat, hvor brandvæsenet forlod stedet.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk