25. april 2019
Hjerteforeningen i Roskilde holder for første gang Børnebørnenes Madværksted, hvor bedsteforældre kan lave mad sammen med deres børnebørn. Billedet her er fra et lignende kursus i Ølstykke. Foto: Allan Nørregaard
Hjerteforeningen i Roskilde holder for første gang Børnebørnenes Madværksted, hvor bedsteforældre kan lave mad sammen med deres børnebørn. Billedet her er fra et lignende kursus i Ølstykke. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lav mad sammen med børnebørnene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lav mad sammen med børnebørnene
Roskilde - 09. januar 2019 kl. 07:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hjerteforeningen i Roskilde inviterer med madkurset Børnebørnenes Madværksted bedsteforældre og børnebørn til at gå i køkkenet sammen og give dem fælles og sjove oplevelser.

Det er første gang, Hjerteforeningen i Roskilde arrangerer kurset, der foregår i køkkenet på Gadstrup Skole og løber over fire torsdage: 24. januar, 7. februar, 7. marts og 14. marts, alle dage fra klokken 16.30 til 19.30. Hanne Valeur underviser de to generationer i køkkenet.

- Jeg håber, at vi med Børnebørnenes Madværksted kan inspirere til madglæde og madmor. Og så glæder jeg mig til nogle inspirerende og lærerige eftermiddage med hyggeligt samvær på tværs af generationer, siger Line Holt Nielsen, frivillig koordinator på Børnebørnenes Madværksted i Roskilde.

I hvert madværksted deltager otte bedsteforældre og deres børnebørn. Børnene har en alder, der svarer til 4. til 6. klasses elever.

Man kan høre mere om Børnebørnenes Madværksted og tilmelde sig hos Line Holt Nielsen, lholtnielsen@gmail.com, tlf. 22 24 42 77. Prisen er 240 kroner per par i alt for alle fire gange. Børnebørnenes madværksted er støttet økonomisk af Nordea-Fonden.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk