3. august 2021
En kvinde er dømt for to tyverier fra Havecentret Hobbyland. Modelfoto: Kenn Thomsen
En kvinde er dømt for to tyverier fra Havecentret Hobbyland. Modelfoto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lange fingre i de grønne fingres paradis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lange fingre i de grønne fingres paradis
Roskilde - 15. juni 2021 kl. 08:53
Af Steen Østbjerg

Da en 58-årig kvinde fra Hedehusene indfandt sig i Havecenter Hobbyland på Navervej en fredag i september sidste år, opførte hun sig så besynderligt, at det påkaldte sig personalet bevågenhed. Hun undgik kontakt og prøvede at skjule sig, så via overvågningskameraerne blev der holdt et ekstra vågent øje med hende.

arrow Læs også: Tricktyv fra Hobbyland fik en straksdom

Derfor blev det straks opdaget, da hun forlod forretningen, ikke gennem udgangen, men gennem indgangen og med en buksbom på sin trolley. Og hun blev standset uden for forretningen, hvor hun i første omgang tilstod tyveriet, også over for de politibetjente, der blev tilkaldt.

Kvinden havde også været i forretningen et par dage forinden, da der blev stjålet en havefigur. Også den tilstod hun at have stjålet, og også dét tyveri blev siden bekræftet af forretningens videooptagelser, der tydeligt viste, hvordan un kørte ud af indgangen med havefiguren på den lille vogn.

Da kvinden skulle i retten, nægtede hun sig imidlertid skyldig i tyveri. Både buksbommen og havefiguren havde hun tilfældigvis haft, inden hun gik ind i havecentret, påstod hun - planten måtte hun have købt i Netto eller Fakta, mente hun, mens hun havde købt figuren i et havecenter i Greve. Sagde hun.

Dommer Mogens Pedersen blev ikke overbevist. Tværtimod anså han det for bevist, at hun var skyldig i tyverierne og fastsatte straffen til seks dagbøde a 250 kroner.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk