20. oktober 2021
Smukke efterårsbilleder pryder på Kapellets røde, nyrenoverede vægge.
gallery icon

Se billedserie

Smukke efterårsbilleder pryder på Kapellets røde, nyrenoverede vægge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunst, tyveri og musik i Kapellet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunst, tyveri og musik i Kapellet
Roskilde - 16. september 2021 kl. 17:05
Af Tekst og foto: Tomas Skov

Omkring halvdelen af kunstnersammenslutningen Corner, i alt 20 kunstnere, udstiller i det delvist renoverede kapel i Sct. Hans Have frem til 26. september.

Kort efter ferniseringen 4. september fik kunstneren Jens-Peter Kellermanns stjålet en skulptur fra udstillingen, hvilket skabte røre i nogle dage, indtil den atter dukkede op. Det viste sig at være en patient, der var løbet med den lille figur. Få dage efter blev han dog indhentet af sin dårlige samvittighed, og skulpturen kunne atter indtage sin plads i Kapellet.

- Den har måske haft meget godt af at være indlagt et par dage, konstaterede kunstneren efterfølgende ifølge Lars Fenger, der er én af de drivende kræfter i Sct. Hans Have.

Koncerter i Kapellet

Udstillingen er åben lørdage og søndage fra kl. 12-17 frem til afslutningen søndag 26. september, hvor Søs Fenger Kvartet samme aften indleder en koncertrække i Kapellet.
- Vi synes jo, at det er helt fantastisk igen at kunne spille koncerter i Kapellet, der musikalsk har ligget stille siden julekoncerten i 2019, siger Lars Fenger.

Mens billetterne til Søs Fenger allerede er udsolgt, er der fortsat billetter at finde til de kommende koncerter, der byder på J-Tex and the Volunteers, Kim Sagild & Dansk Amerikansk Musikklub samt Bjarke Falgren Quartet. Se mere på https://www.facebook.com/sct.hanshave

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk