22. april 2021
Formanden for teknik- og miljøudvalget, Torben Jørgensen (S), lover et møde mellem kommune og beboerne i Jyllinge Nordmark tidligt i det nye år for at få diskuteret stormfloden den 6. december.
Formanden for teknik- og miljøudvalget, Torben Jørgensen (S), lover et møde mellem kommune og beboerne i Jyllinge Nordmark tidligt i det nye år for at få diskuteret stormfloden den 6. december.
Foto: Steen Østbjerg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommune indkalder til stormøde om stormflod

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommune indkalder til stormøde om stormflod
Opdateret 28. december 2013 kl. 23:28
Roskilde - 27. december 2013 kl. 13:26
Af Lars Kimer

Roskilde: Roskilde Kommune indkalder nu til et møde først i det nye år for alle dem i Jyllinge Nordmark, der er ramt af stormfloden den 6. december.

- Jeg kan kun sammenligne området med noget, der har været ramt af en tsunami. Vi skal arbejde hurtigt og fornuftigt for at få genetableret trygheden i området, siger Torben Jørgensen, formand for teknik- og miljøudvalget og fortsætter;

- Tidligt i det nye år bør holdes et stormøde i Jyllinge, så det bliver muligt at diskutere alle de mulige løsninger og arbejde fremad mod løsninger, der kan skabe trygge rammer for de mange beboere i området, siger han.

arrow Læs også: Fjordcentret bugner af gratis ting
Glæde over fokus på området

En af de nærmeste dage skal Torben Jørgensen have snakket med teknisk direktør Martin Holgaard og fungerende borgmester Henrik Stougaard om, hvordan kommunen kan støtte maksimalt op og samtidig få inddraget KL og staten mere i opgaven med at finde løsninger.

- Det er med glæde, at jeg hører KL's nye formand sætte fokus på området Roskilde Fjord og Isefjorden. Det betyder, at en af de vigtige parter i at finde løsninger er fremme i skoene i forhold til at få fundet løsninger, hvad de så end måtte være, siger Torben Jørgensen, som var berørt af oplevelsen i området i søndags.

Lige nu samler interessen sig omkring etablering af et dige langs med Værebro Å og ned langs fjordkysten i Lønager Strandpark.

Datoen for mødet er endnu ikke fundet.

arrow Beboere flygtede fra hus og hjem
23. december 2013 kl. 14:28 Opdateret: kl. 13:51
arrow Se billederne: Flere hundrede hjalp med at rydde op
23. december 2013 kl. 13:57 Opdateret: kl. 13:51
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk