14. december 2017
Klostermarksskolen afsluttede en storstilet renovering og ombygning for tre år siden, men de to et halvt spor har vist sig at være alt for småt. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Klostermarksskolen afsluttede en storstilet renovering og ombygning for tre år siden, men de to et halvt spor har vist sig at være alt for småt. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klostermarksskolen er i gang med nye byggeplaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klostermarksskolen er i gang med nye byggeplaner
Roskilde - 11. august 2017 kl. 19:21
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klostermarksskolen har ved torsdagens skolestart rundet de 700 elever, så den storstilede ombygning, der blev afsluttet for tre år siden, er allerede nu utilstrækkelig.

Skolen har i dag kapacitet til to et halvt spor, men er oppe på at være tresporet med udsigt til at vokse til en firesporet skole.

Derfor er der forarbejdet for en udvidelse nu sat i gang.

- Vi synes jo, det er fantastisk, at vi får så mange børn, men vi har erkendt, at vi bliver nødt til at udvide skolen mere, siger viceskoleleder Thomas Olsen.

Sagen har endnu ikke nået skole- og børneudvalgets bord, men formand Claus Larsen undrer sig over, at man ikke har forudset behovet.

- Jeg synes, det er lidt absurd, at vi lige har udbygget for rigtig mange millioner, og man så ikke har været vågen i forhold til det her. Jeg ved ikke, om man kan udbygge, men vi må kigge på det, når der kommer noget konkret, siger han.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk