28. maj 2020
- Hvis nogen slet ikke har noget at købe julemad for, så giver vi gerne en hånd, der hvor vi kan. Selvfølgelig primært til børnefamilier, men også til enlige ældre, eller hvem, det nu kan være, siger Kaj Bollmann.
- Hvis nogen slet ikke har noget at købe julemad for, så giver vi gerne en hånd, der hvor vi kan. Selvfølgelig primært til børnefamilier, men også til enlige ældre, eller hvem, det nu kan være, siger Kaj Bollmann.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kirke tilbyder at holde fælles juleaften for storm-ofre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kirke tilbyder at holde fælles juleaften for storm-ofre
Opdateret 17. december 2013 kl. 11:28
Roskilde - 14. december 2013 kl. 13:24
Af Malene Koops Grønborg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde : Ingen skal være tvunget til at sidde i en campingvogn og holde juleaften. Heller ingen skal undvære julemad, hvis alt er gået i vasken efter stormfloden. Derfor vil Jyllinge Sogn nu også gøre, hvad de kan for at hjælpe de mennesker, der ikke kan være i deres hjem efter stormfloden og tilbyder folk et sted at være både juleaften, men også andre dage, hvor man kan komme på »Høloftet« ved præstegården ved Jyllinge Kirke.

arrow Læs også: Præst: Menneskelig dannelse handler om langt mere end bare kniv og gaffel

- Det, vi har sagt er, at hvis der er behov for det, så laver vi noget fælles juleaften på Høloftet, hvor min kone og jeg vil være, og så er det idéen, at folk selv skal give en hånd med. Det vil så blive en fælles jul for de, der ikke har plads til at holde det selv og ikke har andre steder at være, siger Kaj Bollmann, der er kirkebogsførende sognepræst i Jyllinge Sogn.

- Vi tror på, at de fleste nok har et sted at være, men hvis det skulle gå helt galt, så synes vi ikke, at der er nogen børnefamilier, der skal sidde og holde juleaften i en campingvogn, siger han.

Sognet tilbyder blandt andet også fællesspisning og hjælp til julemad. Man kan kontakte sognet ved at ringe på telefon 46 73 33 67 eller e-maile til jyllinge.sogn@km.dk snarest.

- Vi ved jo ikke helt, hvad behovet er endnu, siger Kaj Bollmann, der blandt andet har skrevet ud i Facebook-gruppen Oversvømmelse i Jyllinge - Ønskes/Haves om tilbuddet.

Læs meget mere i DAGBLADET Roskilde lørdag.

arrow Årsdag for stormfloden markeret
06. december 2014 kl. 17:42 Opdateret: kl. 07:52
arrow Ofre for stormflod spiste sammen
20. december 2013 kl. 13:47 Opdateret: kl. 23:41
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk