20. september 2021
Katrine Louise Raun har som sygehuspræst været tilknyttet Jakobskirken, men skal fra 1. oktober i stedet høre til Gadstrup-Snoldelev Sogn. Foto: Jakobskirken
Katrine Louise Raun har som sygehuspræst været tilknyttet Jakobskirken, men skal fra 1. oktober i stedet høre til Gadstrup-Snoldelev Sogn. Foto: Jakobskirken
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kirke siger farvel til præst inden det er helt officielt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kirke siger farvel til præst inden det er helt officielt
Roskilde - 12. september 2021 kl. 09:51

Katrine Louise Raun stopper med udgangen af september med at være tilknyttet Jakobskirken i Roskilde og har derfor afskedsgudstjeneste søndag den 19. september klokken 10. Hun vil dog fortsat være sygehuspræst, men er fra 1. oktober i stedet knyttet til Gadstrup-Snoldelev Sogn og ikke til Jakobskirken, hvor hun har været siden december 2012.

arrow Læs også: Roskilde præst i hovedbestyrelse

Som sygehuspræst har Katrine Louise Raun haft 15 procent af sin stilling i Jakobskirken.

- Jeg ville have foretrukket at kunne informere, når menighedsrådet var blevet informeret officielt fra provst og biskop, men nu er det på tide at få inviteret til afskedsreception, og så det må være på sin plads at orientere, om det vi nogenlunde ved om præstesituationen i Roskilde Søndre Sogn, Jakobskirken, siger menighedsrådsformand Asger Jensen i en pressemeddelelse.

Efter gudstjenesten er menighedsrådet vært for en afskedsreception, hvor menigheden kan tage afsked med Katrine. Alle er velkomne.

- Lige nu ved vi kun, at der kommer en ny præst til Jakobskirken på et tidspunkt. Vi ved også, at det bliver en præst, som vil have mere tid og fast kontor, i Jakobskirken. Så snart menighedsrådet er informeret officielt, fortæller vi mere, siger Asger Jensen.

arrow Hun tager samtalen, de fleste helst vil undgå
24. juli 2013 kl. 16:11 Opdateret: kl. 13:59
arrow Hun er den nye sygehuspræst
03. december 2012 kl. 15:41 Opdateret: kl. 14:59
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk