16. september 2021
Keld og Hilda Heick optrådte for beboerne på Himmelev Gl. Præstegård og fortalte, at det var deres første koncert i et halvt år. Foto: Paul Reuber
gallery icon

Se billedserie

Keld og Hilda Heick optrådte for beboerne på Himmelev Gl. Præstegård og fortalte, at det var deres første koncert i et halvt år. Foto: Paul Reuber
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Keld og Hilda tilbage på scenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Keld og Hilda tilbage på scenen
Roskilde - 07. juni 2021 kl. 10:17

Det var en helt særlig dag, da Keld og Hilda Heick forleden gav udendørs koncert på Himmelev Gamle Præstegård i Roskilde, og ikke kun for beboerne og personalet. Koncerten var nemlig første gang, Keld og Hilda var på scenen siden den 6. december 2020.

arrow Læs også: Rejsegilde på seniorboliger ved plejecenter

- Det er godt at komme i gang igen, vi kan slet ikke lade være. Hilda og jeg har øvet den sidste uge for at kunne give beboerne en god oplevelse, sagde Keld Heick.

Koncerten var arrangeret af Roskilde Rotary Klub, som gennem mere end 50 år har været faste støtter til aktiviteter på Himmelev Gamle Præstegård. Roskilde Rotary Klub var sammen Roskilde Østre Rotary med til at få ideen om plejehjemmet Himmelev Gamle Præstegård og bringe tankerne fra idé til virkelighed.

Ved koncerten blev der samtidig budt velkommen til beboerne i de nye 12 seniorboliger, der er blevet færdige til indflytning her i foråret.

- Vi er glade for at kunne give alle en god oplevelse over på en lang nedlukningsperiode, siger bestyrelsesformand for Himmelev Gamle Præstegård og Roskilde Rotary Klub medlem, Poul Erik Christiansen.

arrow Prinsesse Benedikte klippede snoren til nyt plejehjem
07. maj 2019 kl. 17:34 Opdateret: kl. 17:34
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk