22. oktober 2021
Stueetagen på Kildegårdens bliver de nye rammer om klubben, der i dag har til huse i Ungdommens Hus. Hverken klubben eller partierne uden for budgetgruppen jubler.
Stueetagen på Kildegårdens bliver de nye rammer om klubben, der i dag har til huse i Ungdommens Hus. Hverken klubben eller partierne uden for budgetgruppen jubler.
Foto: Steen Østbjerg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: K: Klubflytning er som en folkedeportation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

K: Klubflytning er som en folkedeportation
Opdateret 28. januar 2011 kl. 13:45
Roskilde - 27. januar 2011 kl. 14:58
Af Steen Østbjerg
Roskilde: - Det minder om det, der foregik, da Kina skulle arrangere OL, hvor man deporterede hele byer efter forgodtbefindende. Nu laver man folkedeportationer som følge af særdeles kortsigtede økonomiske desperadoløsninger, der går ud over sagesløse brugere.

Sådan lød ifølge DAGBLADET Roskilde den bredside, som den konservative Lars Lindskov fyrede af mod S, SF og R, som onsdag aften udgjorde flertallet, da byrådet besluttede, at Klub Ungdommens Hus skal flytte fra sin nuværende adresse på Parkvej, som er kommunens dyreste lejemål, til stueetagen i Kildegårdens hovedbygning.

VKO-mindretallet havde hellere set, at Kildegården blev forbeholdt kulturelle formål, og at brugerne på de respektive områder i højere grad var blevet inddraget, end tilfældet er sket, omend der nu vil finde en høring sted.

Socialdemokraternes gruppeformand, Joy Mogensen, syntes, referencen til Kina var over grænsen.

- Helt ærligt. Du skylder os en undskyldning. Sagen har været behandlet i fuld åbenhed med høring. Jeg kan godt forstå, hvis nogle bliver desillusionerede, men det er at gå for langt at sammenligne med et diktatur, sagde Joy Mogensen.

- Demokrati forudsætter valgmuligheder, men her er der intet valg. Jeg kan ikke se forskellen på folkedeportationer og det, der foregår her. Hvor er borgerinddragelsen? Hvis det her er demokrati, så er der forskel på socialdemokrati og konservativt demokrati, fastholdt Lars Lindskov.
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk