23. maj 2019
A6-Swim havde i weekenden 10 svømmere til senior og ungsenior DM på kortbane i Vejle. Det blev blandt andet til klubbens første holdkap-senior-DM-medaljer. Foto: Hyldal Foto
A6-Swim havde i weekenden 10 svømmere til senior og ungsenior DM på kortbane i Vejle. Det blev blandt andet til klubbens første holdkap-senior-DM-medaljer. Foto: Hyldal Foto
Foto: Hyldal Jung
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julie Kepp kvaste dem alle: Tre DM-rekordindehavere fik klø til DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julie Kepp kvaste dem alle: Tre DM-rekordindehavere fik klø til DM
Roskilde - 05. november 2018 kl. 10:18
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

A6-Swim havde i weekenden et fantastisk senior-DM. 10 svømmere havde klubben med og syv af dem, var med til at vinde i alt 10 medaljer til klubben.

arrow Læs også: Julie Kepp vælger »trøstepræmien«

Specielt imponerende var Julie Kepp Jensen. Hun vandt guld i alle de tre løb hun stillede op i.

50 meter ryg vandt hun ved at slå indehaver af den danske rekord på distancen, Mie Ø. Nielsen. Dernæst blev 50 fri vundet foran den danske rekordindehaver, Jeanette Ottesen. Til sidst blev 100 medley vundet i et løb hvor Julie slog den danske rekordindehaver, Mie Ø. Nielsen, om morgenen, hvorefter Mie Ø. afmeldte finalen, som Julie vandt ganske sikkert.

- En af de store målsætninger for dette års mesterskab, var at blande sig i medaljekampen i specielt holdkapløbene, som er en god målestok for bredden i truppen. A6 har aldrig tidligere vundet en medalje i en senior DM holdkap, lyder det fra cheftræner Jon Langberg.

Den målsætning holdt. Ud af de fem holdkapper, lykkedes det A6 at svømme sig til en sølvmedalje, bronzemedalje, to fjerdepladser, samt en sjetteplads.

Sølvmedaljen blev vundet på 4 x 50 fri, hvor holdet bestod af Julie Kepp Jensen, Lærke Toft Ruby, Andrea Paaske og Katja Korbo Petersson.

Bronzemedaljen kom på 4x100 holdmedley, hvor holdet bestod af Julie Kepp Jensen, Mathilda Hyldal Jung, Cecilie Wiuff og Andrea Paaske.

Individuelt bød stævnet også på en masse flot svømning. Anna Aavang Brendstrup og Cecilie Wiuff svømmede sig begge til ungdomssenior medaljer - henholdsvis en sølvmedalje på 1.500 fri til Anna Aavang, og en bronzemedalje på 100 fly til Cecilie Wiuff.

Mathilda Hyldal Jung var kun til senior-DM for at svømme en enkelt holdkap, og hun skal næste uge dyste ved de Danske Junior Mesterskaber i Esbjerg, hvor hun aldersmæssigt hører til.

Julie Kepp Jensen rejser onsdag til Tokyo i Japan, for at deltage i et World Cup stævne, hvorefter den står på træningslejr i Nagano et par uger.

arrow A6 vinder DM sølv i holdkap
02. november 2018 kl. 14:09 Opdateret: kl. 14:09
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk