13. juli 2020
Kø ved de nye toiletter hørte til dagens orden på Roskilde Festival. Festivaldirektør Signe Lopdrup er nu ikke sikker på, der skal flere toiletter til for at komme køerne til livs. Foto: Thomas Olsen
Kø ved de nye toiletter hørte til dagens orden på Roskilde Festival. Festivaldirektør Signe Lopdrup er nu ikke sikker på, der skal flere toiletter til for at komme køerne til livs. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ikke nødvendigvis flere toiletter næste år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ikke nødvendigvis flere toiletter næste år
Roskilde - 09. juli 2018 kl. 14:38
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et af de helt store samtaleemner - og for manges vedkommende også en af de helt store kilder til frustration - var de konstante køer ved toiletterne.

arrow Læs også: Roskilde Festival: Kampen mod skraldet går hastigt fremad

For første gang kunne Roskilde Festival tilbyde toiletter med træk og slip, også ude på campingområderne. Men der var notorisk lang ventetid, hvilket blandt andet skyldtes, at antallet af toiletter i forbindelse med overgangen til de nye vandklosetter var blevet beskåret med 100.

Havde I kalkuleret med, at der skulle være brug for færre, når de blev vandskyllende?

- Ja og nej. Det var faktisk rigtig svært for os helt at finde ud at, hvordan vi skulle bestykke arealerne når det nu var de andre toiletter. Men det, vi erfarede undervejs, var jo, at man måske fik lyst til at tage lidt længere tid alene og lige finde lidt ro på den anden side af døren, som man måske ikke havde lyst til på samme måde med de andre toiletter. Helt generelt er der blevet taget virkelig godt imod toiletter, og så har vi haft nogle startvanskeligheder med at drifte dem. Der er små ting, man kan lære, siger Signe Lopdrup.

Hun vurderer, at de erfaringer, der er gjort, kan medvirke til en mere effektiv udnyttelse af toiletterne næste år. Derfor er hun også forsigtig med at love, at der komme flere toiletter til 2019-udgaven af Roskilde Festival.

- Det ved vi ikke endnu, men det tror vi ikke nødvendigvis. Det er måske mere selve driften af dem og det at sikre, at alle toiletter kommer i gang. Der var klart nogle startvanskeligheder, og jeg tror godt, vi kan konkludere, at de skal driftes anderledes, end vi havde regnet med, at de skulle i år, siger Signe Lopdrup.

arrow Hash hitter på Roskilde Festival
11. juli 2018 kl. 11:23 Opdateret: kl. 11:34
arrow Større bøder har gjort det af med pirattaxaer
10. juli 2018 kl. 12:16 Opdateret: kl. 12:00
arrow Foreningsjubel: Forrygende festival
09. juli 2018 kl. 16:09 Opdateret: kl. 15:31
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk