14. maj 2021
Grundejerforeningsformand i Bodhøjgaard Grundejerforening, Kim Boddum, er tosset på Trafikstyrelsen. Han brugte fredag mange kræfter på at få dem til at komme til Jyllinge Nordmark.
Grundejerforeningsformand i Bodhøjgaard Grundejerforening, Kim Boddum, er tosset på Trafikstyrelsen. Han brugte fredag mange kræfter på at få dem til at komme til Jyllinge Nordmark.
Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: I vand til knæene - revser Trafikstyrelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I vand til knæene - revser Trafikstyrelsen
Roskilde - 07. december 2013 kl. 08:03

Roskilde: Hvordan dokumenterer man bedst muligt, hvordan en stormflod har ramt et stort beboelsesområde?

Grundejerforeningsformand Kim Boddum fra Bodshøjgaard Grundejerforening fra Jyllinge Nordmark som i går blev evakueret er ikke i tvivl. Han har hele fredagen kæmpet med at få Trafikstyrelsen til at overflyve Jyllinge Nordmark med en drone påmonteret et kamera. Uden held.

- Her på landjorden kan vi jo ikke få en fornuftig fornemmelse af, hvor galt det står til. Vi kan bare se ned ad en vej og vurdere, om den er oversvømmet eller ej. En drone i luften og så havde myndighederne haft al den dokumentation, de havde haft brug for, siger grundejerforeningsformanden, som samtidig er kloakmester.

arrow Læs også: Borgmester vil have hurtig hjælp til stormflodsofre

Eneste problem er, at Trafikstyrelsen denne fredag ikke var i stand til at give den ønskede dispensation til flyvningen, lyder Kim Boddums oplevelse af samtalerne med styrelsen.

- Vi må have en minister på banen her. Pia Olsen Dyhr kan ikke bare putte sig og så glemme alt om det her. Det kan da ikke være rigtigt, at en styrelse ikke kan producere et enkelt dispensationspapir på en dag og få lettet røven og komme ud i virkeligheden, lyder det skarpt.

Læse meget mere om stormen i DAGBLADET Roskilde.

arrow Massive ødelæggelser i boligkvarterer
12. december 2013 kl. 06:14 Opdateret: kl. 08:04
arrow 1100 har anmeldt skader efter stormflod
11. december 2013 kl. 15:58 Opdateret: kl. 22:04
arrow Kæmpe oprydningsarbejde på Mågevej
11. december 2013 kl. 13:38 Opdateret: kl. 13:44
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk