25. februar 2020
Der er stadig godt med energi i rytterne på Team Glade Børn, som kommer ud på veje i Tyskland, hvor de nok ellers ikke ville komme.
gallery icon

Se billedserie

Der er stadig godt med energi i rytterne på Team Glade Børn, som kommer ud på veje i Tyskland, hvor de nok ellers ikke ville komme.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Husk madpakken: 275.000 kalorier brændt af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Husk madpakken: 275.000 kalorier brændt af
Roskilde - 06. august 2019 kl. 14:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tredje etape er nu tilbagelagt af årets Glade Børn Tour fra Roskilde til Prag. Natten har rytterne tilbragt på et hotel i Lutjensse cirka 100 kilometer syd for Kiel, efter at de i går omkring middag krydsede Kieler-kanalen. Mandagens etape lød på 160 kilometer, og det kræver altså noget at spise.

arrow Læs også: Her er ruterne til Stjerneløbet

Gruppen har i løbet af de første tre dage tilsammen forbrændt 275.000 kalorier, og da der stadig er sommervarme i luften, er der i samme periode forduftet 375 liter vand.

Inden hver etape starter, har rytterne nydt et stort morgenbord. Efter 50 kilometer er der depot, hvor der bydes på frugt og frisk, kaffe eller te, og når rytterne runder 100 kilometer står serviceteamet klar med stort frokostbord.

- Det er planlagt ned til mindste detalje. Forud for turen har jeg og andre fra serviceteamet kørt ruten igennem, så vi præcist ved, hvor det er muligt at holde vores depoter. Vi har også lagt vejen forbi alle hoteller og sikret os, at der bliver serveret varieret og kraftfuld kost, lyder det fra Stiig Broby, teamchef på Team Glade Børn.

Årets felt er en blandet flok af både mænd og kvinder. I år er feltets yngste 20-årige Aqutsiag Jakobsen, og alderspræsident er i år Hans Dabelsteen, som har rundet de 76 år.

- Det giver noget dejlig energi med den forskellighed. Alle bidrager med det, de bringer, og det sætter alle pris på, siger Stiig Broby.

Team Glade Børn deltager i øvrigt også i Stjerneløbet, som i år kun er for amatører og motionister.

arrow Stjerneløbet gør det muligt at støtte seks gode sager
05. maj 2019 kl. 08:41 Opdateret: kl. 19:26

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk