3. juli 2020
Lokale Stephanie Grundsø i midten jubler og sin anden VM-medalje ved VM i skydning i Sydkorea. Igen var det i en holdkonkurrence.
Lokale Stephanie Grundsø i midten jubler og sin anden VM-medalje ved VM i skydning i Sydkorea. Igen var det i en holdkonkurrence.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hun bliver ved: Ny flot VM-medalje til skytte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hun bliver ved: Ny flot VM-medalje til skytte
Roskilde - 07. september 2018 kl. 14:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De danske riffeldamer med Stine Nielsen, Rikke Mæng og Stephanie Grundsøe viste endnu en gang, at de er blandt verdens bedste. Fredag aften lokal tid vandt de deres anden sølvmedalje ved VM i Korea - denne gang i den olympiske disciplin riffel 50 meter 3x40 skud.

arrow Læs også: Se billederne fra idrætsfesten: Stephanie og Aja tog pokalerne

Stine Nielsen og Rikke Mæng var de første danskere på banen, og de sikrede et godt udgangspunkt i konkurrencen, da de skød henholdsvis 1174 og 1172.

Herefter skulle Stephanie Grundsøe fra Jyllinge og fra Gundsølille SGI i aktion, og med en personlig rekord på 1172 sikrede den kun 18-årige skytte Danmark en andenplads i holdkonkurrencen med samlet 3518 point. De danske skytter blev kun overgået af Tyskland, der var tre point bedre.

Dagens resultat var samtidig ny dansk rekord - endda 20 point bedre end den nuværende danske herrerekord.

Det er anden gang denne uge, at dameholdet vinder en sølvmedalje ved VM. Tirsdag skete det i disciplinen riffel 50 meter 60 skud liggende.

Rikke Mæng havde efterfølgende også svært ved at forstå, at de havde gentaget præstationen fra tirsdag:

- Det er fuldstændig vanvittigt. Jeg kan stadig ikke helt forstå, at det lykkedes os. Det var så nervepirrende, da vi stod og så Stephanie skyde de sidste skud, men vi ved, hun kan skyde virkelig godt, og vi gjorde det. Den her disciplin er så vigtig, og vi har to VM-medaljer nu, det er for fedt, fortæller en glad Rikke Mæng.

Det er i alt Danmarks tredje medalje ved VM. Onsdag blev Steffen Olsen verdensmester - også i disciplinen riffel 50 meter 60 skud liggende.

Lørdag skal Stine Nielsen, Rikke Mæng og Stephanie Grundsøe igen på banen i Korea, når de skyder med om de individuelle medaljer i riffel 50 meter 3x40 skud.

arrow Stephanie Grundsøes vilde år
14. december 2018 kl. 11:06 Opdateret: kl. 11:06
arrow Jyllinge-pige nomineret til »Årets Fund«
12. december 2018 kl. 12:18 Opdateret: kl. 08:25
arrow Lokalt guld ved ungdoms-OL: Stephanie Grundsøe slog dem alle
09. oktober 2018 kl. 11:34 Opdateret: kl. 12:31
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk