23. november 2017
Anthony da Costa (tv.) og M.C. Hansen lægger ud med to fælles numre, inden de spiller hver deres sæt i dagligstuen på Østervej. Foto: Kristian Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Anthony da Costa (tv.) og M.C. Hansen lægger ud med to fælles numre, inden de spiller hver deres sæt i dagligstuen på Østervej. Foto: Kristian Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hul i turnéplan blev til en koncert på Østervej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hul i turnéplan blev til en koncert på Østervej
Roskilde - 15. maj 2017 kl. 15:59
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bilerne holder tæt på Østervej midt i Gadstrup, men det er ikke, fordi der er konfirmation denne søndag aften i bededagsferien.

Det, der har trukket folk til nummer 5 hos Madeleine og Ib Glindorf, er en koncert med folk-musikerne Anthony da Costa fra New York og danske M.C. Hansen. De 28 gæster har lagt 120 kroner for en aften hjemme hos parret, der afholder deres første dagligstuekoncert.

Den kom i stand, fordi Anthony da Costa alligevel var i Danmark og havde et hul i sin turnekalender mellem et job i Assens og et i Tyskland. Han spurgte derfor på Facebook, om nogen havde lyst til at holde en hjemmekoncert.

Madeleine Glindorf har hørt Anthony da Costa på Tønder Festival for ni år siden og slog til.

- Jeg ville rigtig gerne høre Anthony, så da han ikke spillede nogen andre steder, måtte det være her, siger folk-elskeren.

For Anthony da Costa er dagligstuekoncerter den perfekte koncertform, fordi man får en helt anden atmosfære end på et koncertsted, hvor man står længere fra publikum og har scenelys i øjnene.

- Man er nødt til at holde sig skarp og have forbindelse til publikum, Her er det som om, man bare hænger ud på en søndag eftermiddag, siger Anthony da Costa i Glindorf-familiens indkørsel, hvor publikum alle giver hånd på vej ind i »koncertsalen«.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk