29. juli 2021
Økonomiudvalget mødes onsdag til krisemøde for at diskutere, hvad kommunen nu skal gøre, fordi der er opstået et hul på 70 mio. kroner i kommunens økonomi.
Økonomiudvalget mødes onsdag til krisemøde for at diskutere, hvad kommunen nu skal gøre, fordi der er opstået et hul på 70 mio. kroner i kommunens økonomi.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hul i kommunens økonomi på 70 mio.: Besluttede besparelser er ikke udført

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hul i kommunens økonomi på 70 mio.: Besluttede besparelser er ikke udført
Opdateret 04. maj 2021 kl. 11:41
Roskilde - 04. maj 2021 kl. 11:28

Roskilde kommune har pludselig fået et uventet hul i sin økonomi på 70 mio. kroner, fordi en række besluttede besparelser ikke er blevet udført i praksis.

Den økonomiske overskridelse er sket på alle de store velfærdsområder med udgifter til det sociale område, beskæftigelse, skoler og de ældre.

Her er en række spareinitiativer, som var besluttet i de to sidste års budgetter, aldrig ført ud i livet. Forklaringen har været, at kommunens folk har været så optaget af at afbøde virkningerne af corona, at man ikke er kommet i gang med at reducere udgifterne på de store driftsområder.

Byrådets centrale Økonomiudvalg, hvor de valgte ledere for alle partierne er med, mødes nu til krisemøde onsdag. Her skal de diskutere, hvad der nu skal gøres.

Den negative nyhed kommer kun en uge efter, at borgmester Tomas Breddam på byrådets møde talte om, at nu var kommunens økonomi kommet ind i en mere positiv udvikling.

De store ekstra udgifter er opdaget ved en gennemgang af kommunens udgifter i årets første kvartal, og disse oplysninger forelå ikke til byrådets møde, oplyser kilder til Roskilde Avis.

tk

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk