20. oktober 2019
Anders Thrysøe (tv) og Martin P. Kraunsøe har købt Hotel Søfryd af Anne og Benno Lauritsen, som selv købte hotellet tilbage i 1977.
Anders Thrysøe (tv) og Martin P. Kraunsøe har købt Hotel Søfryd af Anne og Benno Lauritsen, som selv købte hotellet tilbage i 1977.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hotel Søfryd solgt: Læs hvad de nye ejere vil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hotel Søfryd solgt: Læs hvad de nye ejere vil
Roskilde - 01. september 2018 kl. 08:20
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I over 40 år har Anne og Benno Lauritsen ejet og drevet Hotel Søfryd. Det er slut nu. I onsdags satte Martin P. Kraunsøe sig i direktørstolen for hotellet. Martin P. Kraunsøe har købt hotellet sammen med sin forretningspartner Anders Thrysøe. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

arrow Læs også: Hærgende festaber må betale hotel

- Hotellet ligger fantastisk smukt lige ned til vandet med egen strand og vender mod vest. Så der er nogle vidunderlige solnedgange fra hotellets to store terrasser med servering, siger Martin P. Kraunsøe, da DAGBLADET fanger ham oven på handlen.

De to nye ejere har en del ting i tankerne for at få bragt hotellet up to date.

- Vi har en tretrins-raket i tankerne. Først skridt handler om gastronomien, siger den nye ejer.

- Vi vil på sigt gerne bringe noget mere italiensk og fransk ind i køkkenet, som vi gerne vil gøre lidt mere moderne. Vi vil også gøre meget mere ud af brande stedet som et lækkert sted med udeservering med en fantastisk udsigt. Vinkortet skal også lige have en brush-over, siger Martin P. Kraunsøe, som allerede efter bare to dage på hotellet har fornemmet, hvor stor en plads i Jyllinges historie hotellet har. Det er ikke et fåtal af familier, der har holdt store begivenheder på hotellet gennem mere end 100 år.

Det er planen, at restauranten skal have en tur af håndværkere, så den får et fysisk nyt look.

Næste trin i den plan, de to nye ejere har lagt, er, at hotellet skal brandes som et godt sted til konferencer og kurser.

- Vi skal have bragt konferencelokalet ind i den moderne tidsalder, så der ikke kommer til at mangle noget for de virksomheder, der ønsker at bruge vores rammer. Det skal være mere business-like, siger han.

Den sidste del af den store makeover bliver værelserne, som alle trænger til at blive opdateret. Der er 30 værelser på hotellet.

- Det bliver på den lidt længere bane, vi gør noget ved værelserne. Nu begynder vi stille og roligt med at få hilst på byen og få holdt flere af de fester, som byen kender stedet så godt for. Vi kan virkelig mærke, hvordan Jyllinge og Søfryd er vævet sammen, siger Martin P. Kraunsøe.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk