15. maj 2021
Politi og ambulance hjalp en 64-årig mand, der som fodgænger var blevet ramt af en bil. Bilen blev kørt af en 34-årig kvinde fra Roskilde. Foto: Kenn Thomsen
Politi og ambulance hjalp en 64-årig mand, der som fodgænger var blevet ramt af en bil. Bilen blev kørt af en 34-årig kvinde fra Roskilde. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hoppede for at undgå at blive kørt ned: Det lykkedes ikke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hoppede for at undgå at blive kørt ned: Det lykkedes ikke
Opdateret 16. juni 2020 kl. 11:26
Roskilde - 16. juni 2020 kl. 10:27

Både politi og ambulancepersonale rykkede mandag morgen kort før klokken ni ud til et færdselsuheld i krydset Dommervænget - Bymarken, hvor en fodgænger var blevet påkørt af en bilist.

arrow Læs også: Mejet ned på Holbækvej: Spritbilisten ender med over 2,0 i promille

Det viste sig, at en 34-årig kvinde fra Roskilde var kørt i en personbil ad Dommervænget mod vest og frem til krydset, hvor hun ville foretage svingning til højre ad Bymarken mod nord.

I det samme kom en 64-årig mand fra Roskilde gående ad Bymarken mod syd i den hensigt at fortsætte forbi Dommervængets udmunding i krydset og videre mod syd. Da han var trådt fra fortovet og ud på kørebanen, fortsatte bilisten frem over vigelinjen med lav hastighed og ramte fodgængeren.

Fodgængeren forsøgte at afværge påkørslen ved at hoppe opad, men han faldt dog omkuld og slog den ene arm.

Ambulancen kørte ham derfor på skadestuen til fornøden behandling for en mindre kvæstelse. Bilisten slap uskadt fra uheldet, og der skete ingen skade på hendes bil, men der kommer et efterspil, når sagen skal afgøres.

arrow Tyve på jagt: Store mængder sprit stjålet fra vuggestue
16. juni 2020 kl. 10:51 Opdateret: kl. 11:22
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk