17. oktober 2019
Et forladt skur bliver brugt af hjemløse polakker til at sove, lave mad og tisse. Det er ikke aflåst, så af og til leger der også børn herinde. Foto: Kim Rasmussen
Et forladt skur bliver brugt af hjemløse polakker til at sove, lave mad og tisse. Det er ikke aflåst, så af og til leger der også børn herinde. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjemløse polakker sover i opgangene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjemløse polakker sover i opgangene
Roskilde - 08. december 2018 kl. 08:05
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Beboerne i Ringparken har deres at slås med. I den ene ende af bebyggelsen fylder forsamlingen af øldrikkende mennesker, og især i den modsatte ende er der problemer med, at hjemløse polakker sover i opgangene eller andre steder såsom kældre og de garager, der bliver brugt som opholdssted for udendørsfolket ved Fakta.

arrow Læs også: »Friluftsfolket« ved Fakta blev forsøgt fordrevet

Ringparken har et samarbejde med Boligselskabet Sjælland, politiet og kommunen om at løse problemerne, men det har ikke været tilstrækkeligt til at dæmme op for dem.

Endnu et problem, der plager området, er narkohandel, voldelige optrin og bilræs, som stammer fra en anden gruppering, som holder til nær Fakta på Køgevej.

Boligselskabet Sjælland er bekendt med de utryghedsskabende forhold i området, men det er begrænset, hvad de selv kan gøre ved den kriminelle del af det.

- Det vi kan gøre er at fortælle politiet om det, og så er det en politiopgave derfra. Men vi har et rigtig godt samarbejde med politiet og er opmærksomme på de udfordringer, der er, siger Jonas Bjørn Whitehorn fra Boligselskabet Sjælland.

DAGBLADET Roskilde har kontaktet Midt- og Vestsjællands Politi, som ikke umiddelbart kan bekræfte, at der har været sådanne forhold i Ringparken og ved Køgevej.

arrow Et skur til øldrikkerne ved Fakta har trukket ud i årevis
08. december 2018 kl. 05:24 Opdateret: kl. 16:55
arrow Øldrikkere er ud i kulden når byggeriet starter
08. december 2018 kl. 04:21 Opdateret: kl. 16:55
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk