20. oktober 2021
Borgmester Tomas Breddam (S) holdt tale, da Himmelev Rideklubs nye ridehus blev indviet mandag. Foto: Himmelev Rideklub
gallery icon

Se billedserie

Borgmester Tomas Breddam (S) holdt tale, da Himmelev Rideklubs nye ridehus blev indviet mandag. Foto: Himmelev Rideklub
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Himmelev Rideklub klar til fremtiden: Indvier lækkert ridehus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Himmelev Rideklub klar til fremtiden: Indvier lækkert ridehus
Opdateret 13. oktober 2021 kl. 14:36
Roskilde - 12. oktober 2021 kl. 18:21
Af Britt Nielsen

Den røde snor blev klippet over, og glade ryttere og deres forældre spiste pølsevogns-pølser og drak sodavand og fadøl i Himmelev Rideklubs nye ridehus, da det blev indviet mandag eftermiddag.

- Først og sidst er rideskolen Himmelev Rideklubs vigtige omdrejningspunkt. Det er en kæmpegevinst at tilbyde vores henved 300 medlemmer, at de nu alle kan ride indenfor i al slags vejr og året rundt og får flere undervisningstilbud at boltre sig i, sagde Himmelev Rideklubs formand, Mia Christensen og fortalte, at man ikke kommer sovende til et ridehus.

Det har involveret et utal af møder og ansøgning om diverse tilladelser, indhentning af tilbud, opfyldelse af krav til materialer, sikkerhed, energi-forhold med mere.

- Vi har lært rigtig meget undervejs, sagde Mia Christensen.

Med to ridehuse er Himmelev Rideklub nu godt rustet til fremtidige stævner året rundt. Herunder også større stævner som landsstævner, som kan indbringe klubben indtægter. Det kan også komme driften af rideskolen til gavn.

Himmelev Rideklub tæller medlemmer fra 3-70 år. Der er ridning på alle niveauer i både dressur og spring.

Den daglige drift ledes af en staldmester og staldpersonale, men derudover er klubben i høj grad drevet af frivillige kræfter.

Dyrt bekendtskab

Borgmester Tomas Breddam (S) mindedes i sin tale sin farfar og hans store glæde ved hesten, som dengang også var et arbejdsredskab.

- I dag bruger vi hesten helt anderledes. Når jeg cykler forbi rideklubben, lægger jeg mærke til, at I formår at skabe et fantastisk fællesskab og sammenhold, sagde Tomas Breddam, som også hyldede det frivillige arbejde, der blomstrer i Himmelev Rideklub.

- I har været os et dyrt bekendtskab, sagde formand for kultur- og idrætsudvalget, Claus Larsen (S) med et smil på læben.

Han henviste til, at kommunen har bidraget med 2,7 millioner kroner.

- Men det har været alle pengene værd. Tak for det gode samarbejde og den flotte frivillige indsats, sagde Claus Larsen.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk