24. juli 2021
Fra den store villa er der både udsigt til det fredede område Provstevænget, domkirken og Roskilde Fjord. (Foto: Thomas Olsen)
gallery icon

Se billedserie

Fra den store villa er der både udsigt til det fredede område Provstevænget, domkirken og Roskilde Fjord. (Foto: Thomas Olsen)
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her ligger det dyreste hus - og det er til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her ligger det dyreste hus - og det er til salg
Opdateret 16. juli 2021 kl. 09:53
Roskilde - 16. juli 2021 kl. 09:48

26 millioner kroner koster det, hvis man vil flytte ind i den dyreste bolig til salg i Region Sjælland. Det skriver Boliga.dk.

Villaen ligger på Provstevænget i Roskilde. Lige mellem Roskilde Domkirke og Byparken og med udsigt fra tredje sal over både fjorden og domkirken.

Der er endda en klækkelig rabat på herligheden. Villaen blev sat til salg i maj og er allerede sat to millioner kroner ned i pris.

Fortjenesten bliver dog ikke helt spist for sælgerne, der ifølge Boliga købte den for otte millioner kroner i 2014.

Selvom 26 millioner kroner er en sjat penge, koster landets dyreste hus mere end det dobbelte. Det ligger på Taarbæk Strandvej i Nordsjælland og koster 55 millioner kroner.

Fakta
På Provstevænget 4 i Roskilde ligger Sjællands dyreste hus har portalen Boliga.dks opgjort. Salgsprisen er knapt 26 mio. kroner, og den har været til salg et par måneder. Huset er bygget i 1913 og har 411 kvm. fordelt på 11 værelser. Desuden er her 138 kvm. kælder.
Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk