6. maj 2021
Politiet fik fingre i en hashhandler, som blev meldt af forbipasserende. En kvinde, der gik forgæves efter hash, hjalp også til. Foto: Thomas Olsen
Politiet fik fingre i en hashhandler, som blev meldt af forbipasserende. En kvinde, der gik forgæves efter hash, hjalp også til. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hashkunde hjalp med at fælde pusher

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hashkunde hjalp med at fælde pusher
Opdateret 02. november 2020 kl. 13:47
Roskilde - 02. november 2020 kl. 12:13

Takket være årvågne borgere, kunne politiet fredag eftermiddag tage en hashhandler på fersk gerning ved spejderhytten på Eriksvej i Roskilde, som han brugte som salgssted.

arrow Læs også: Drenge mistænkt for hærværk mod spillested

Det var en anmeldelse om mistænkelig adfærd på det relativt befærdede sted mellem Musiconstien og Ringen, som fik politiet til at sende en patrulje af sted.

De fik fat i 23-årig mand fra Høje-Taastrup, som ved visitering blev fundet i besiddelse af en mindre klump hash og et kontantbeløb, som politiet regner med stammer fra hashsalg.

Den mistanke blev bestyrket af en kvindelig køber, de også fandt ved spejderhytten. Hun havde ikke hash på sig og blev ikke sigtet, men fortalte alligevel politiet, at hun var kommet for at købe, da hun havde hørt, der blev solgt hash ved hytten.

Derfor blev pusheren sigtet for at have solgt 22 gram hash. Han havde nemlig 1400 kroner på sig, og politiet kunne derfor beregne mængden ud fra den aktuelle markedspris på 60 kroner pr. gram.

arrow Mand faldt gennem isen
28. februar 2021 kl. 13:54 Opdateret: kl. 15:06
Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk