24. august 2019
Der blev handlet hash i parkeringshuset på Sortebrødre Plads, men det blev anmeldt for at være en gruppe unge med skydevåben. Foto: Steen Østbjerg
Der blev handlet hash i parkeringshuset på Sortebrødre Plads, men det blev anmeldt for at være en gruppe unge med skydevåben. Foto: Steen Østbjerg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hashhandel forvekslet med skydevåben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hashhandel forvekslet med skydevåben
Roskilde - 15. marts 2019 kl. 10:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det lignede et skydevåben i hånden på en af fire-fem unge mænd, der var forsamlet ved en bil i parkeringshuset på Sortebrødre Plads torsdag eftermiddag. Det mente i hvert fald en forbipasserende, der anmeldte sin observation til politiet.

Da en patrulje kom til stedet, fandt de ingen skydevåben, men der stod dog to 26-årige mænd, som ikke udelukkende var i parkeringshuset for at hente eller parkere biler. Den ene stod med en joint i hånden, som muligvis har gjort det ud for en pistol i anmelderens øjne, og derudover havde han cirka to gram hash i en pose. På hans kompagnon fandt politiet 10 gram hash og en vægt, som næppe har været brugt til andet end at veje hash i salgsøjemed.

Den ene af de to hashbesiddere var kommet til fra Tølløse, mens den anden ikke har fast bopæl, og de to er nu løsladt med en sigtelse for hashbesiddelse.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk