26. oktober 2020
Politiet søger vidner til et overfald på en 13-årig dreng i toiletbygningen i Folkeparken i Roskilde. Foto: Jens Wollesen
Politiet søger vidner til et overfald på en 13-årig dreng i toiletbygningen i Folkeparken i Roskilde. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gruppe brækkede næsen på 13-årig dreng: Politiet søger vidner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gruppe brækkede næsen på 13-årig dreng: Politiet søger vidner
Roskilde - 17. juli 2020 kl. 10:06

Politiet søger vidner til et overfald på en 13-årig dreng fra Helsinge, som fandt sted i Folkeparken i Roskilde tirsdag den 14. juli omkring klokken 18.30.

arrow Læs også: Nyt forsøg på hærværk på hårdtprøvet toiletbygning: Fem unge set løbe fra stedet

Overfaldet skete på det offentlige toilet, som ligger tæt ved amfiteatret i parken. Drengen blev passet op af en gruppe unge mænd, som overfaldt den 13-årige med slag og spark. Drengen blev truet med kniv, og de fratog hans Iphone mobiltelefon og hans bæltetaske af mærket Gucci, før de stak af fra stedet.

Drengen blev efterfølgende undersøgt på hospitalet, hvor det blev konstateret, at han havde brækket næsen. Sagen blev anmeldt tirsdag aften af den 13-åriges mor, som onsdag mødte på politistationen i Roskilde til afhøring med sin søn.

Der var mørkt på toilettet, så signalementet af gerningsmændene er sparsomt. De beskrives som: Syv-otte unge mænd i alderen 14-16 år. Iført mørkt tøj og maskering, kun med øjenomgivelserne synlige. De havde både lys og mørk hud. Nogen talte dansk, mens andre talte dansk med udenlandsk accent.

Politiet efterforsker den meget grove sag. Vidner, som har bemærket en gruppe af unge mænd i Folkeparken tirsdag aften omkring klokken 18.30, eller i området omkring Folkeparken før og efter gerningstidspunktet, bedes kontakte politiet på tlf. 114.

arrow Pige snittet med kniv
29. juni 2020 kl. 09:46 Opdateret: kl. 09:58
arrow Sidste skoledag: Festligheder endte med vold
23. juni 2020 kl. 10:51 Opdateret: kl. 14:55
arrow Park udsat for graffiti-hærværk
21. juni 2020 kl. 14:41 Opdateret: kl. 15:24
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk