3. december 2020
For at sprede kunderne i juletiden gør PostNord det igen muligt at hente pakker i sit distributionscenter på Industrivej i Roskilde, men kun frem til nytår. Foto: Kenn Thomsen
For at sprede kunderne i juletiden gør PostNord det igen muligt at hente pakker i sit distributionscenter på Industrivej i Roskilde, men kun frem til nytår. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gammelt posthus gør comeback: Hent julepakkerne frem til nytår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gammelt posthus gør comeback: Hent julepakkerne frem til nytår
Roskilde - 22. november 2020 kl. 16:39

Fra på mandag den 23. november bliver det igen muligt at hente pakker i PostNords distributionscenter på Industrivej 28 i Roskilde, men kun frem til nytår. Det midlertidige udleveringssted skal bruges til at mindske trængsel og ventetid, når roskildenserne skal hente deres pakker.

Som kunde kan man ikke selv vælge Industrivej, når man handler på nettet, men man kan opleve at få automatisk besked via sms, mail eller i PostNords app, hvis PostNord har måttet flytte nogle pakker til afhentning på Industrivej, selvom man egentlig havde valgt et andet sted i nærheden.

- Vi forsøger at fordele vores kunder på flere fysiske lokationer for at aflaste nogle af vores største udleveringssteder. På den måde mindskes kødannelse og smitterisiko, når nu både coronavirus og juletrængsel er i spil. Jeg håber på kundernes forståelse for, at de kan blive bedt om at hente deres pakke et andet sted end ønsket. Det gør vi udelukkende for at skabe tryghed, når julepakkerne skal hentes, siger Mette Morsing, distriktschef i PostNord.

Åbningstiden på Industrivej 28 er hverdage klokken 12-18 og lørdage klokken 10-13 fra den 23. november og frem til nytår.

Der kommer også ekstra liv i pakkeboksanlægget samme sted. I forbindelse med Black Friday og jul bliver der nemlig lagt pakker i flere gange dagligt i håb om, at så mange som muligt vil hente deres pakker så hurtigt som muligt. Pakkeboksene er tilgængelige alle dage hele døgnet, så det muligt at hente pakker, når der er få mennesker.

Man kan også sende pakker fra Industrivej. Det gør man ved at købe sin pakkelabel online på PostNords hjemmeside eller i PostNords gratis app, og enten selv printe pakkelabel og klæbe på sin pakke, eller medbringe den QR-kode, man modtager på mail, som personalet bruger til at printe den købte pakkelabel.

Det er også muligt printe sin købte pakkelabel fra Pakkeboksen og sende sin pakke derfra.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk