19. januar 2021
Kino Ro's Torv kunne godt have frygtet tomme sale efter genåbningen, men det viser sig, at der er et publikum til gamle film. Foto: Lars Ahn Pedersen
Kino Ro's Torv kunne godt have frygtet tomme sale efter genåbningen, men det viser sig, at der er et publikum til gamle film. Foto: Lars Ahn Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gamle film kan godt sælge billetter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gamle film kan godt sælge billetter
Roskilde - 29. juli 2020 kl. 17:26
Af Lars Ahn Pedersen

Hvad viser en biograf, når de fleste af de film, der var planlagt, er blevet udskudt til senere, og der ikke rigtig kommer andre til?

arrow Læs også: Biograf viser ny dansk film ni gange både fredag og lørdag

Kino Ro's Torv i Roskilde har siden genåbningen i starten af juni klaret sig med en blanding af de film, man viste, inden det hele lukkede ned i marts, samt de fire film som manglede i Biografklub Danmarks 2019/2020-sæson: »Little Women«, »Undtagelsen«, »Wild Rose« og »Vores mand i Amerika«, der først får premiere den 13. august. Derudover har det været småt med store titler, men Kino har til gengæld haft pæn succes med at vise gamle film.

- Vi havde over 100 inde til visningen af Star Wars-filmen »The Empire Strikes Back«, da den havde 40-års jubilæum, og der var små 100 til vores Star Wars-aften, hvor vi viste de tre seneste film i serien. Man skulle tro, at folk allerede havde set dem masser af gange, men der er bare noget andet ved at se filmene i en biograf, siger biografdirektør Poul Hübertz fra Kino Ro's Torv.

I den seneste uge har Kino haft en Christopher Nolan-kavalkade, men kendere af instruktøren har måske bemærket, at »Inception« har manglet. Den har Kino i stedet tænkt sig at vise i 14 dage som optakt til den nye Christopher Nolan-film »Tenet«, der får premiere den 26. august. Visningerne markerer samtidig, at det i år er 10 år siden, at »Inception« havde premiere.

arrow Kino glæder sig til at åbne
22. maj 2020 kl. 15:23 Opdateret: kl. 11:57
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk