10. august 2020
Kino Ro's Torv kunne godt have frygtet tomme sale efter genåbningen, men det viser sig, at der er et publikum til gamle film. Foto: Lars Ahn Pedersen
Kino Ro's Torv kunne godt have frygtet tomme sale efter genåbningen, men det viser sig, at der er et publikum til gamle film. Foto: Lars Ahn Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gamle film kan godt sælge billetter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gamle film kan godt sælge billetter
Roskilde - 29. juli 2020 kl. 17:26
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvad viser en biograf, når de fleste af de film, der var planlagt, er blevet udskudt til senere, og der ikke rigtig kommer andre til?

arrow Læs også: Godt nyt for Kino: Storfilm får dansk premieredato i august

Kino Ro's Torv i Roskilde har siden genåbningen i starten af juni klaret sig med en blanding af de film, man viste, inden det hele lukkede ned i marts, samt de fire film som manglede i Biografklub Danmarks 2019/2020-sæson: »Little Women«, »Undtagelsen«, »Wild Rose« og »Vores mand i Amerika«, der først får premiere den 13. august. Derudover har det været småt med store titler, men Kino har til gengæld haft pæn succes med at vise gamle film.

- Vi havde over 100 inde til visningen af Star Wars-filmen »The Empire Strikes Back«, da den havde 40-års jubilæum, og der var små 100 til vores Star Wars-aften, hvor vi viste de tre seneste film i serien. Man skulle tro, at folk allerede havde set dem masser af gange, men der er bare noget andet ved at se filmene i en biograf, siger biografdirektør Poul Hübertz fra Kino Ro's Torv.

I den seneste uge har Kino haft en Christopher Nolan-kavalkade, men kendere af instruktøren har måske bemærket, at »Inception« har manglet. Den har Kino i stedet tænkt sig at vise i 14 dage som optakt til den nye Christopher Nolan-film »Tenet«, der får premiere den 26. august. Visningerne markerer samtidig, at det i år er 10 år siden, at »Inception« havde premiere.

arrow Drivein-biograf vil ikke konkurrere med Kino
27. maj 2020 kl. 14:46 Opdateret: kl. 14:40
arrow Kino glæder sig til at åbne
22. maj 2020 kl. 15:23 Opdateret: kl. 11:57
arrow Kino råder bod på sæde-brøler
15. august 2017 kl. 08:53 Opdateret: kl. 08:53
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk