7. august 2020
Vikingeskibsmuseets gæster kan igen komme ud at ro fra denne weekend, men da der skal være to meters afstand mellem deltagerne, er der plads til færre i bådene. Foto: Kenn Thomsen
Vikingeskibsmuseets gæster kan igen komme ud at ro fra denne weekend, men da der skal være to meters afstand mellem deltagerne, er der plads til færre i bådene. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gæster kan atter sejle i vikingebådene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gæster kan atter sejle i vikingebådene
Roskilde - 02. juli 2020 kl. 11:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde: Vikingeskibsmuseet genåbnede for snart en måned siden, men indtil nu har gæsterne ikke haft mulighed for at komme ud at sejle og ro i museets traditionelle, nordiske både.

arrow Læs også: Sommerdans er aflyst - men en forening holder ved

Det bliver der lavet om på fra denne weekend, for fra lørdag den 4. juli og frem til søndag den 9. august er der igen daglige sejladser fra Museumshavnen klokken 11, 12.30, 13.40 og 15.

På grund af Covid-19 vil der være to meters afstand mellem deltagerne, så der vil kun være plads til ni personer i hver båd. Hvis man besøger museet i en gruppe, der består af personer, som er i familie eller er så nære bekendte, at de normalt ikke holder afstand til hinanden, tillades der op til 15 personer i en båd.

Vikingeskibsmuseet oplyser, at årer, ræling, sæder, redningsveste osv. vaskes af mellem hver sejlads. På grund af kravet om to meters afstand kan museets ansatte ikke tilbyde fysisk hjælp med ombordstigning, roning osv., og det er ikke muligt at tilbyde særlige forhold for handicappede. Med andre ord skal man selv kunne ro, for der er heller ikke mulighed for at sætte sejl, så hele turen vil foregå for åre.

Der vil være enkelte pladser til børn og andre, der ikke kan ro, men der skal minimum fire ro-dygtige gæster til en afgang, og børn skal være over fire år og skal altid ledsages af en voksen.

Billetter til de daglige sejladser købes ved indgangen efter først-til-mølle-princippet. Det er ikke muligt at ringe til Vikingeskibsmuseet og få oplyst antallet af ledige billetter på dagen.

arrow Knarr skal være meget mere end en museumscafé
17. juni 2020 kl. 14:06 Opdateret: kl. 11:21
arrow Gæsterne er tilbage på Vikingeskibsmuseet
08. juni 2020 kl. 16:27 Opdateret: kl. 16:27
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk