5. juni 2020
En kunde sørgede for, at det ikke gik galt, da en fuld mand kørte fra Fakta Hyrdehøj med sin otteårige datter på bagsædet. Foto: Steen Østbjerg
En kunde sørgede for, at det ikke gik galt, da en fuld mand kørte fra Fakta Hyrdehøj med sin otteårige datter på bagsædet. Foto: Steen Østbjerg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fuld far slingrede af sted med datter bagi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fuld far slingrede af sted med datter bagi
Roskilde - 25. marts 2020 kl. 10:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En otteårig pige kom sikkert hjem tirsdag aften, men det var ikke takket være hendes 49-årige far. Derimod sørgede en kunde i Fakta Hyrdehøj for, at det ikke endte i en ulykke, da han kørte derfra med datteren på bagsædet.

Kunden bemærkede, at den 49-årige mand fra København lugtede af spiritus, da han var inde i butikken, men at han alligevel satte sig ind bag rattet i sin bil, dog uden at køre lige med det samme.

Politiet blev tilkaldt, og idet en patrulje kom til Hyrdehøjcentret, kørte den spritlugtende mand af sted, men slingrede ned ad Hyrdehøj Allé og kørte over kantstenen på et helleanlæg, da han skulle svinge ud på Holbækvej.

Da politiet fik standset bilen, så den den otteårige pige på bagsædet, mens føreren og en anden mand sad og drak øl under kørslen. Spritbilisten blæste i alkometeret, som viste en for høj promille.

Politiet løslod ham efter en blodprøve, men underrettede de sociale myndigheder i forhold til pigens tarv.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk