13. maj 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fra Roskilde Garden til direktørstolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra Roskilde Garden til direktørstolen
Roskilde - 17. april 2021 kl. 07:27

Når direktør Jan Falk Schollert søndag 18. april fylder 50, kan han samtidig fejre et langt liv i Roskilde og 29 år i Roskilde-firmaet Falk Tag & Facade.

Som dreng spillede Jan Falk Schollert i Roskilde Garden, og det var via musikken, han mødte sin kone og dermed havnede i svigerfars firma, Falk Tag & Facade.

Den blikkenslageruddannede Jan Falk Schollert ved, hvordan man lægger et tag. Han startede nemlig karrieren oppe på tagene, men demonstrerede så stort et overblik, at firmaets grundlægger, Freddy Falk, så en arvtager i svigersønnen.

- Jeg har stået i mesterlære som direktør, siger Jan Falk Schollert om årene, hvor han kørte parløb med Freddy Falk, indtil denne overlod ham tøjlerne.

Selv om fødselaren i dag sidder mest ved skrivebordet, ser han stadig livet lidt fra oven: Han har uddannet sig til dronepilot og står blandt andet for videoer til firmaets hjemmeside.

Roskilde Garden er i dag skiftet ud med et jazzband, men der bliver også plads til golf og familielivet med Helle og parrets tre børn.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk