10. august 2020
Politiet forsøger stadig at hitte rede i et overfald på Museumsøen fredag aften. Foto: Steen Østbjerg
Politiet forsøger stadig at hitte rede i et overfald på Museumsøen fredag aften. Foto: Steen Østbjerg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forvirring om havneoverfald: 16-årig pige var ikke offer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forvirring om havneoverfald: 16-årig pige var ikke offer
Roskilde - 29. juli 2020 kl. 12:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var ikke en 16-årig pige, der fredag aften blev overfaldet på Roskilde Havn, sådan som Sn.dk skrev i går på baggrund af oplysninger fra politiet.

Det gik derimod ud over en 19-årig mand fra Kirke Såby, da han blev uvenner med to drenge på 15 og 16 år. Så meget kan slås fast, men politiet er endnu ikke kommet til bunds i, hvad der ligger bag episoden på Museumsøen, hvor en større gruppe unge var samlet.

Sagen blev optaget som et røveri, da de to overfaldsmand blev anholdt i besiddelse af nogle penge, som de havde fra den 19-årige.

Indtil videre er det ikke lykkedes politiet at finde ud af, om de har taget pengene fra modparten ved overfaldet, eller om pengene var overdraget til dem, inden de kom op at toppes, således at de »kun« vil have begået vold og ikke røveri.

Hvad pengene i givet fald skulle være givet for, ved politiet heller ikke endnu. Der kunne være hash involveret, og det indgår også i de talrige afhøringer af dem, der har været på stedet, men det har svært at danne sig et fuldkomment overblik, da alle de involverede har været påvirket af alkohol, og nogen måske har noget at skjule.

Den 16-årige pige, som før figurerede som voldsofferet i sagen, har blot fået stjålet sine høretelefoner under den kuldsejlede festivitas på havnen.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk