11. december 2017
Roskilde Festival 2016 indbragte samlet set 20,4 millioner kroner til de foreninger, virksomheder og organisationer, der arbejdede på festivalen. Foto: Anders Ole Olsen
Roskilde Festival 2016 indbragte samlet set 20,4 millioner kroner til de foreninger, virksomheder og organisationer, der arbejdede på festivalen. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foreningerne tjente 20 mio. på Roskilde Festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foreningerne tjente 20 mio. på Roskilde Festival
Roskilde - 20. marts 2017 kl. 08:36
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

20,4 millioner kroner. Så meget bliver der til de mere end 200 foreninger, virksomheder og organisationer, der udførte handels- og serviceopgaver på festivalpladsen på sidste års Roskilde Festival.

Overskuddet fordeler sig på 14,9 millioner kroner til de handlende, mens der er 5,5 millioner kroner til de foreninger, der udførte serviceopgaver på festivalen.

- De mange foreninger, organisationer og virksomheder leverede igen et tårnhøjt serviceniveau til vores mere end 100.000 gæster. På den måde bidrager de ikke alene til, at Roskilde Festival fungerer som en storby, hvor man som gæst kan slå sig løs og nyde livet i de velfungerende rammer, men også til at løfte festivalens almennyttige formål. Så jeg er glad på deres vegne over, at deres engagement på festivalen også kommer dem selv til gode, siger Roskilde Festivals administrerende direktør Signe Lopdrup.

De 20,4 millioner kroner er det tredjehøjeste resultat i festivalens historie, lyder det i en pressemeddelelse fra Roskilde Festival, og er faktisk en lille nedgang i forhold til rekordåret 2015 (23,2 millioner) og 2014 (22,2 millioner). Omsætningen i madboderne lå i 2016 på 95,4 millioner kroner.

Foreningen Roskilde Festival offentliggør sit eget overskud på foreningens årlige generalforsamling i april.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk