23. oktober 2020
Siden Fremtidens Hjem blev indviet i Vindinge, har over tusinde besøgende været forbi for at se huset. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Siden Fremtidens Hjem blev indviet i Vindinge, har over tusinde besøgende været forbi for at se huset. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Folk står i kø for at besøge Fremtidens Hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folk står i kø for at besøge Fremtidens Hjem
Roskilde - 21. oktober 2019 kl. 15:33

Interessen for at se Fremtidens Hjem er stor. Huset, der ligger i Vindinge ved Roskilde, er Danmarks første fuldt funktionsdygtigt smart home, der kan styres med stemmen og mobiltelefonen. Huset blev indviet den 10. oktober, og siden er det strømmet til med interesserede danskere, der gerne vil opleve huset.

arrow Læs også: Bo i Fremtidens Hjem

- Vi har haft et godt stykke over tusinde besøgende i huset siden indvielsen, det har været overvældende. Vi havde regnet med, at der ville være en stor interesse for huset, men at den ville være så stor, som tilfældet har været, det havde vi alligevel ikke forventet. Vi har haft folk, der har stået i kø for at komme ind og se huset, fortæller Thomas Dahl, administrerende direktør i eurodan-huse, som har opført huset i et samarbejde med tech-magasinet iNPUT.

Interessen kommer fra hele landet, ifølge Torben Vognsen, der er chefredaktør hos iNPUT.

- Forleden blev vi kontaktet af en mand fra Tønder, der ville høre, hvordan vores åbningstider var. Han forklarede, at han ville tage turen fra Sønderjylland til Roskilde alene for at opleve huset, så han ville være sikker på, at vi havde åbent, når han nåede frem, siger han.

Fremtidens Hjem er tænkt som et hus, der kan inspirere og guide boliginteresserede til bedre livskvalitet i form af intelligente løsninger, der sikrer familien mere tid, bedre økonomi og mere velvære i hverdagen. Udover de mange intelligente tech-løsninger er huset opført med de nyeste og ypperste byggematerialer. Hvis man selv har fået lyst til at opleve huset, så vil der fremover være åbent for offentligheden på søndage fra klokken 13 til 16.

arrow Nu kan alle besøge Fremtidens Hjem
12. oktober 2019 kl. 04:58 Opdateret: kl. 12:48
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk