16. juli 2020
Enhedslistens forslag om at begrænse antallet af p-pladser til motorcykler til torsdagstræffet på Roskilde Havn fik kun opbakning fra SF, Radikale Venstre og Dansk Folkeparti. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Enhedslistens forslag om at begrænse antallet af p-pladser til motorcykler til torsdagstræffet på Roskilde Havn fik kun opbakning fra SF, Radikale Venstre og Dansk Folkeparti. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire partier ønsker ny dialog om havnetræf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire partier ønsker ny dialog om havnetræf
Roskilde - 20. december 2018 kl. 14:34
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fire af byrådets syv partier er indstillet på at genoverveje, hvordan sommerhalvårets torsdagstræf ved Roskilde Havn skal afvikles.

arrow Læs også: Politiet spærrer havnen helt af for at stoppe træf

Alle fire stemte for at sende den sag tilbage til plan- og teknikudvalget, som ellers lige har taget stilling til, at træffet kan fortsætte uden nogen formel arrangør.

- I øjeblikket er situationen den, at hvis der kommer dobbelt så mange motorcykler, så bliver der lavet dobbelt så mange motorcykelparkeringspladser. Ved at begrænse p-pladserne kan man også begrænse aktiviteten - og det er kun én måde at gøre det på, sagde Henrik Stougaard (EL).

Der kom opbakning fra SF, R og fra DF, men det var langtfra nok til flertal, for S, V og K så ingen grund til at starte sagen forfra.

- Det er det bedste autonome arrangement i Roskilde overhovedet! At begynde at spærre af, så folk ikke kan komme ind dernede, er helt forkert. Det skal fortsætte! sagde Mogens Hallager (K).

Læs mere i DAGBLADET Roskilde.

arrow Havnetræf meldt til politiet
24. april 2020 kl. 12:51 Opdateret: kl. 12:33
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk