27. september 2020
Sofie, Nicklas, Sylvester og Cecilie nyder det gode vejr på den nyanlagte sandstrand ved Darupvej. De kan bedre lide den end badesøen i festivalens campingområde. Foto: Frederik Cederskjold
gallery icon

Se billedserie

Sofie, Nicklas, Sylvester og Cecilie nyder det gode vejr på den nyanlagte sandstrand ved Darupvej. De kan bedre lide den end badesøen i festivalens campingområde. Foto: Frederik Cederskjold
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festivalgæster har opdaget ny strand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festivalgæster har opdaget ny strand
Opdateret 29. juni 2016 kl. 08:24
Roskilde - 28. juni 2016 kl. 09:53
Af Frederik Cederskjold

Stranden ved Himmelsøen er et lille nærmest ukendt paradis en smule vest for Roskilde Festivals strabadser og høje musik.

arrow Læs også: Himmelsk hygge ved Himmelsøen

Roskilde Kommune har for nyligt etableret den nye strand mellem Darup og Darup Idrætscenter, hvor man nu kan nyde solen i nærmest idylliske og rolige omgivelser i forhold til, hvad man i disse dage oplever på Roskilde Festival, der ligger blot få minutter væk. Og nogle af festivalgæsterne har opdaget den nye strand.

På den knapt 100 meter lange strand ligger blandt andre Nicklas Mortensen og Sylvester Nielsen, mens Cecilie Mortensen og Sofie Røgilds svømmer rundt i søens klare vand. De har fundet stranden ved en tilfældighed, og det er de rigtig glade for. For det er rart at kunne tage en lille pause fra festivalens - til tider - høje tempo.

- Det er helt vildt lækkert med sådan en mulighed under festivalen. Sandet er fantastisk og vandet er rent og varmt. Det er lidt noget andet end badesøen inde i campingområdet, hvor der som oftest er ret proppet med mennesker. Og den plejer også at være voldsomt ulækker, siger Sofie Røgilds.

arrow Video:Badestrand indviet i grusgrav
07. juni 2017 kl. 06:14 Opdateret: kl. 10:29
arrow Roskilde får ny badestrand
17. marts 2016 kl. 12:19 Opdateret: kl. 20:32
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk