27. september 2020
Svenske Johanne og Robin Karlsson ligger i Roskilde Festivals internationale afsnit, hvor der er mere fred og ro til at se det sidste afsnit af »Game of Thrones« på iPad. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Svenske Johanne og Robin Karlsson ligger i Roskilde Festivals internationale afsnit, hvor der er mere fred og ro til at se det sidste afsnit af »Game of Thrones« på iPad. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festivalens ghetto er et pusterum fra kaos

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festivalens ghetto er et pusterum fra kaos
Opdateret 29. juni 2016 kl. 14:38
Roskilde - 29. juni 2016 kl. 13:55
Af Kristian Jørgensen

Roskilde Festival har sin egen lille ghetto til de 16 procent udenlandske gæster. I den østlige ende af campingområdet er et felt, som i festivalens første dage har været helt forbeholdt udenlandske gæster, mens de danske siden har fyldt lidt ud.

arrow Læs også: Chilipebrene kører revanchen i hus

Johanna Karlsson og Robin Karlsson fra svenske Norköping har vundet hele festivalturen inklusiv et telt i det internationale afsnit i en konkurrence. De ville dog foretrække at ligge her alligevel, men det er ikke, fordi de kan være sammen med andre nationale minoriteter.

- Det er bedre, fordi det er roligere, og det er sikrere for mobiltelefoner og andre ting, siger 30-årige Robin Karlsson, som ikke har spor imod den kaotiske feststemning længere inde på pladsen, så længe han kan trække sig tilbage til et mindre larmende telt.

De to svenskere har været på festivaler i fem lande og har Roskilde Festival som en af de bedste.

- Atmosfæren er virkelig god, og folk er næsten meget venlige. Det er meget mere frit end svenske festivaler, siger Robin Karlsson.

Han mener, at de fire dages forfest gør festivalen speciel, fordi folk på en anden måde flytter ind, slapper mere af og medbringer store musikanlæg, som de ikke har set andre steder. Og så er det et kæmpe plus, at der er så let adgang til øl og mad, som er helt forbudt på de hjemlige festivaler.

arrow BILLEDER: Satans helte på Arena
29. juni 2016 kl. 22:07 Opdateret: kl. 09:40
arrow Festival: Damon Albarns grænseløse ønske
29. juni 2016 kl. 21:20 Opdateret: kl. 21:02
arrow Billeder: Roskilde Festival har slået dørene op til musikken
29. juni 2016 kl. 17:02 Opdateret: kl. 08:10
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk