15. december 2017
Ice Cube spiller lørdag aften på Orange Scene i stedet for A Tribe Called Quest. Foto: Anders Ole Olsen
Ice Cube spiller lørdag aften på Orange Scene i stedet for A Tribe Called Quest. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival-aflysning: Ice Cube afløser hovednavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival-aflysning: Ice Cube afløser hovednavn
Roskilde - 19. maj 2017 kl. 13:16
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den legendariske hiphop-gruppe A Tribe Called Quest har aflyst deres koncert på årets Roskilde Festival, som i stedet har fået en anden hiphop-legende, Ice Cube, til at optræde.

Festivalen oplyser, at A Tribe Called Quests frontmand Q-Tip for nylig har pådraget sig en skulderskade og skal opereres, hvorefter han er beordret af sin læge til at holde sig i ro. Det har fået gruppen til at aflyse tre af sine europæiske koncerter, deriblandt den på Roskilde.

Roskilde Festivals musikbookere har derfor arbejdet hårdt for at finde en erstatning til Orange Scene. Valget faldt på Ice Cube, men samtidig har bookerne også fået fat i hiphop-trioen Digable Planets, der havde deres storhedstid i starten af 1990'erne og blev gendannet sidste år.

- Vi har arbejdet meget hårdt i de seneste dage på at lave aftaler med Ice Cube og Digable Planets, selvom ingen af dem er på turné i øjeblikket. Digable Planets flyver til Europa kun for at spille dette ene show til sommer, og Ice Cube har fået koncerten til at passe ind i kalenderen, selvom han på det tidspunkt befinder sig midt i afviklingen af en amerikansk basketballturnering, som han også står bag, fortæller Roskilde Festivals programchef Anders Wahrén.

Ice Cube begyndte sin karriere i gruppen N.W.A. sammen med blandt andre Dr. Dre. Gruppens historie blev skildret i filmen »Straight Outta Compton« fra 2015. Siden har han haft en stor solokarriere og gør sig også som skuespiller. Ice Cube har ikke tidligere optrådt på Roskilde Festival.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk