29. marts 2020
Personalet var vågne, da fem drenge opholdt sig længe i slikafdelingen i Føtex i Stationscentret onsdag formiddag. Foto: Lars Ahn Pedersen
Personalet var vågne, da fem drenge opholdt sig længe i slikafdelingen i Føtex i Stationscentret onsdag formiddag. Foto: Lars Ahn Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fem drenge var butikstyve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem drenge var butikstyve
Roskilde - 27. februar 2020 kl. 11:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Personalet havde hurtigt øje på en gruppe drenge, som onsdag formiddag kom ind i Føtex i Stationscentret.

De fem drenge var kommet ind i butikken og var gået hen i slikafdelingen, hvor de stod et stykke tid. Herefter gik de hen i et hjørne af butikken, hvor personalet så drengene putte slikket i lommerne. Herefter gik gruppen mod kassen, hvor de kun betalte for en pose Daim chokolade.

De blev her tilbageholdt af personalet, som tilkaldte politiet klokken 11.40. Drengenes forældre blev orienteret om sagen og kom alle hen til butikken for at afhente drengene.

Drengene havde til sammen stjålet fire monster energidrik, to poser Haribo Click Mix, seks pakker Dextro druesukker og 15 styk Kinder Maxi chokolade til en samlet værdi af 202 kroner. Varerne blev leveret tilbage til butikken, som derfor ikke havde et erstatningskrav.

De fem drenge kan ikke straffes, da de er under den kriminelle lavalder. De sociale myndigheder vil dog blive orienteret om sagen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk