17. august 2019
Førstemand Asger Møller-Olsen og butikschef Kenneth Rosenbech er klar til at tage imod kunderne i Eventyrsports nye butik i Roskilde. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Førstemand Asger Møller-Olsen og butikschef Kenneth Rosenbech er klar til at tage imod kunderne i Eventyrsports nye butik i Roskilde. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Eventyrsport får bedre plads hos naboen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eventyrsport får bedre plads hos naboen
Roskilde - 15. marts 2018 kl. 13:47
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man leder i tre år efter større lokaler og ender med at flytte ind hos naboen. Det blev resultatet af Eventyrsports søgen efter mere plads i Roskilde, som sluttede med, at butikken flyttede fra Algade 34 til Algade 32.

arrow Læs også: Personale indhentede buksetyv

Siden Døgnnetto lukkede i juli 2016, har det næsten 600 kvadratmeter store butikslokale stået tomt, og ifølge kædechef Gert Farup Lindquist havde Eventyrsport tidligt kig på stedet.

Der kom dog først gang i forhandlingerne, da Dansk Supermarked for et år siden solgte ejendommen til EP Ejendomme, og der kom en ny mægler på, som skulle finde lejere. Siden er lejemålet blevet delt op, så Eventyrsport nøjes med at overtage halvdelen og råder over 275 kvadratmeter butiksareal.

I forhold til den gamle adresse er det faktisk ikke fordi, Eventyrsport har fået voldsomt meget mere plads.

- I den gamle butik havde vi 260 kvadratmeter brutto, inklusiv baglokale, men det var i to plan. I den nye butik har vi 275 kvadratmeter i et plan, så vi får en væsentlig bedre udnyttelse af pladsen, siger Gert Farup Lindquist.

En anden forbedring er, at Eventyrsport får en større facade ud til Algade. Butikken i nummer 34 var lang og smal og synede ikke af meget, når man så den fra gaden, men det bliver ikke tilfældet i de nye lokaler.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk