25. maj 2020
Home Roskilde Ro?s Torv er blevet overtaget af Troels Nyegaard Pedersen og Martin Thorup Fystro. Foto: Lars Ahn Pedersen
Home Roskilde Ro?s Torv er blevet overtaget af Troels Nyegaard Pedersen og Martin Thorup Fystro. Foto: Lars Ahn Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erfaren duo overtager Home på Ro's Torv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erfaren duo overtager Home på Ro's Torv
Roskilde - 07. november 2019 kl. 16:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Home på Ro's Torv har fået nye indehavere, efter Troels Nyegaard Pedersen og Martin Thorup Fystro per 1. november har taget over efter Anne Crone.

Troels Nyegaard Pedersen, 40 år, og Martin Thorup Fystro, 39 år, driver i forvejen Home Stenløse-Ølstykke og har næsten 15 års erfaring i mæglerfaget. De to har i forbindelse med overtagelsen af Home Roskilde Ro's Torv også et særligt godt øje til boligejerne i Jyllinge.

- Med butikker i både Roskilde og Stenløse får vi en unik mulighed for at servicere boligejerne i Jyllinge fra to sider - du kan sige dobbelt så godt, siger Troels Nyegaard Pedersen.

De to nye indehavere og medarbejderne i deres to Home-butikker kommer til at fokusere på et stærkt samarbejde.

- Med to butikker og et stærkt team af medarbejdere kan vi dele vores mange fælles køberkontakter; til glæde og gavn for de sælgere, der sætter deres bolig til salg hos os, siger Martin Thorup Fystro.

De to nye indehavere planlægger at fejre overtagelsen af Home Roskilde Ro's Torv med en reception, når de lige er kommet godt i gang. Home-kæden har også en mæglerbutik i Roskilde i Ringstedgade 32.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk