15. september 2019
Borgmester Joy Mogensen fik lov at føre gravkoen, da TDC begyndte etableringen af fibernet i Roskilde by. Det skete på Maglekildevej. Foto: TDC
gallery icon

Se billedserie

Borgmester Joy Mogensen fik lov at føre gravkoen, da TDC begyndte etableringen af fibernet i Roskilde by. Det skete på Maglekildevej. Foto: TDC
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endnu flere kan få fibernet i Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu flere kan få fibernet i Roskilde
Roskilde - 26. april 2019 kl. 10:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TDC havde en god overraskelse med, da der torsdag blev taget hul på at etablere fibernet i Roskilde by. Da udrulningen blev annonceret i marts drejede det sig om cirka 1000 adresser, der vil få tilbudt gratis tilslutning, men det antal er siden steget til omkring 1800. Sammenlagt forventes udrulningen at omfatte 5000 adresser i og omkring Roskilde i løbet af 2019, samt yderligere udrulning i 2020 og 2021.

arrow Læs også: Hurtigere internet på vej til 5000 Roskilde-husstande

TDC's etablering af fibernet sker i områder, som p.t. har internetforbindelse via telefonstikket. Det gamle telefonnet kan ikke følge med efterspørgslen om højere hastigheder og bedre båndbredde i de danske hjem. Bredbånd via fibernet er én af flere teknologier, der giver fremtidssikrede bredbåndshastigheder.

For at gøre brug af den gratis tilslutning til fibernettet skal man købe et bredbånds- eller TV-abonnement hos en udbyder efter eget valg. Det er dog også muligt at få udført den gratis tilslutning uden at tegne abonnement.

- Hos TDC ønsker vi at bygge fremtidens bedste digitale infrastruktur, og der er fiberbredbånd en bærende søjle. Derfor er jeg utrolig glad for, at vi nu er i gang med den fysiske udrulning af fibernet her i Roskilde, og at vi samtidig kan tilbyde gratis tilslutning til endnu flere adresser. Vi ser et stort potentiale i Roskilde, og vi vil gerne bane vejen til den digitale fremtid med højhastighedsforbindelser på fibernet til Roskildes borgere, siger Uffe Tomasson, underdirektør i TDC.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk