24. maj 2019
Politiet har en formodning om, at det er samme mand, der nu har antastet to 13-årige piger samt en mand på stierne ved Lillevang. Foto: Thomas Olsen
Politiet har en formodning om, at det er samme mand, der nu har antastet to 13-årige piger samt en mand på stierne ved Lillevang. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endnu en pige antastet af mærkelig mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu en pige antastet af mærkelig mand
Roskilde - 17. december 2018 kl. 11:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En mand, der tilsyneladende har en utæmmelig trang til at ville standse forbipasserende cyklister, har været på spil igen søndag eftermiddag.

Denne gang er det en pige på 13 år, der har meldt den endnu uidentificerede mand til politiet.

Ved 14-tiden kom hun cyklende ad Lillevangsvej og videre ad stien under motorvejen.

Da den 13-årige pige nåede rundkørslen på Østre Ringvej, så hun en mand, der forsøgte at gribe fat i en mandlig cyklist, der var på vej mod Lillevang.

Han nåede dog at undvige og cyklede videre. Da også pigen kort efter passerede manden, der var til fods, prøvede han også at få fat i hende ved at gribe ud efter hende, men hun undslap ved at træde kraftigt i pedalerne.

Efter hun var kommet hjem, fortalte pigen sin mor om episoden, og de blev enige om at ringe til politiet, der sendte et par betjente hjem til pigen for at høre, hvad hun havde observeret.

Det er ikke første gang, politiet hører om den mærkelige mand. I midten af november oplevede en anden 13-årig pige præcis det samme, tilmed samme sted.

Denne pige var på vej til ridning, da manden dukkede op foran hende på stien og havde held til at standse hende. Pigen blev så skræmt, at hun begynde at bede, hvorefter manden forsvandt uden at have gjort pigen noget.

Begge piger har efterfølgende været i stand til at give detaljerede signalementer af manden, og de stemmer meget fint overens. Han beskrives som en slank 25-30-årig mand på 180 centimeter med tilbagestrøget mørkt hår. Ved begge lejligheder var han iført sort hættetrøje og hullede jeans.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk