16. oktober 2021
Ros Outdoor Efterskole kan med en garanti fra Roskilde Kommune åbne i Kurhuset på Sct. Hans i august 2018. Foto: Mie Neel
Ros Outdoor Efterskole kan med en garanti fra Roskilde Kommune åbne i Kurhuset på Sct. Hans i august 2018. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterskole trækker i arbejdstøjet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterskole trækker i arbejdstøjet
Roskilde - 30. august 2017 kl. 07:16

Folkene bag Ros Efterskole kan komme gang med arbejdet, efter at det i forbindelse med byrådets budgetforhandlinger blev besluttet at give Ros Efterskole en garanti på fem millioner kroner til skolens anlægsgaranti.

arrow Læs også: Nyt benspænd for efterskole

Der er planlagt opstart på Roskilde Outdoor Efterskole i august 2018 i Kurhuset på Sct. Hans, men der holdes allerede åbent hus på Efterskolernes dag søndag den 24. september. Den ordinære generalforsamling vil ligeledes finde sted i Kurhuset tirsdag den 12. september klokken 19.

Bestyrelsen for Ros Efterskole har været i gang i seks år og havde tidligere konkrete planer om at etablere skolen på Haraldsborg.

På det tidspunkt var lovgivningen om efterskoler således, at efterskoler skulle eje bygningerne, hvor skoler skulle drives fra, men dengang lykkedes det ikke at få midler til projektet. I mellemtiden er loven blevet ændret, så en efterskole nu kan etableres i lejede lokaler.

arrow Efterskole under pres: Har et år til at blive til noget
24. oktober 2019 kl. 13:14 Opdateret: kl. 13:14
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk