17. april 2021
Himmelev Dyreklinik er nomineret til Roskilde Erhvervspris og får her overrakt beviset af erhvervsdirektør Jesper Steen Christensen (tv) fra Danske Bank. Han står sammen med de tre ejere, Vivi Have Odgaard, Troels Dalgaard og Mogens Perregaard (th). Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Himmelev Dyreklinik er nomineret til Roskilde Erhvervspris og får her overrakt beviset af erhvervsdirektør Jesper Steen Christensen (tv) fra Danske Bank. Han står sammen med de tre ejere, Vivi Have Odgaard, Troels Dalgaard og Mogens Perregaard (th). Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dyrlæger skal også kunne tale med mennesker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dyrlæger skal også kunne tale med mennesker
Roskilde - 27. juli 2019 kl. 14:16
Af Lars Ahn Pedersen

Det siger sig selv, at man som dyrlæge skal kunne lide dyr. Men det er lige så vigtigt, at man også er i stand til at tale med andre mennesker.

arrow Læs også: Pengeskab og medicin stjålet fra dyreklinik

- Mennesker er lige så stor en del af vores arbejde, for de er jo deres dyrs stemme, så vi skal som dyrlæge være i stand til at lytte til dem, siger Vivi Have Odgaard, som ejer Himmelev Dyreklinik sammen med Troels Dalgaard og Mogens Perregaard.

Himmelev Dyreklinik er nomineret til Roskilde Erhvervspris, og det er blandt andet på grund af klinikkens faglige kompetencer og service, men også for at være en god og tryg arbejdsplads. Samtidig har klinikken de seneste tre år været igennem en stor udvikling både økonomisk og organisatorisk, efter at den flyttede fra Haraldsborgvej til Byleddet. Både omsætningen og antallet af medarbejdere er næsten fordoblet, og det stiller krav til ledelsen.

- Vi prøver at blive ved med at være dem, vi var, samtidig med at vi bliver mere professionelle. Vi har det sådan, at det skal være godt at gå på arbejde her, siger Vivi Have Odgaard.

- Hver dag taler vi om, hvordan dagen har været. Hvordan var stemningen, og hvordan fungerede arbejdsgangene? Det er laveste fællesnævner, der bestemmer og giver pointene. Det betyder, at tingene kommer frem med det samme i stedet for, at man går og brænder inde med dem. Jeg har ikke oplevet andre, der gør det på den måde, siger Troels Dalgaard.

- Folk siger, at de aldrig har oplevet en arbejdsplads, hvor det er tilladt at begå fejl. Vores filosofi er, at det er tilladt at begå fejl, men der er ingen grund til at begå den samme fejl flere gange, siger Vivi Have Odgaard.

Det er også usædvanligt at have tre ligestillede ledere, men den ejerkonstruktion har fungeret, siden Vivi Have Odgaard blev den tredje medejer i 2011. Mogens Perregaard har været med længst af de tre og blev medejer i 2001, mens Troels Dalgaard blev medejer i 2005.

- Det er lidt som et ægteskab på den gode måde, siger Troels Dalgaard.

- Det handler om grundlæggende tillid og om at have et fælles mål. Vi er selvfølgelig ikke altid enige, men det er aldrig de samme, som er to mod en, siger Vivi Have Odgaard.

arrow Flytning gav dyreklinik et kæmpe boost
27. juli 2019 kl. 15:16 Opdateret: kl. 18:24
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk