20. januar 2021
Standupkomikerne Dan Andersen (tv), Anders Fjelsted og Torben Chris (th) optræder lørdag aften sammen med Thomas Hartmann på Roskilde Drive-in Bios scene på Dyrskuepladsen. Foto: PR
Standupkomikerne Dan Andersen (tv), Anders Fjelsted og Torben Chris (th) optræder lørdag aften sammen med Thomas Hartmann på Roskilde Drive-in Bios scene på Dyrskuepladsen. Foto: PR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Driveinbio klar med standup-show

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Driveinbio klar med standup-show
Roskilde - 20. maj 2020 kl. 10:35
Af Lars Ahn Pedersen

Indtil videre har Roskilde Drive-in Bio på Dyrskuepladsen holdt sig til at vise film, men det har ifølge arrangørerne hele tiden været meningen også at tilbyde andre former for underholdning. Det første eksempel på det bliver på lørdag den 23. maj, hvor der vil være show med standupkomikerne Torben Chris, Thomas Hartmann, Anders Fjelsted og Dan Andersen, der kendes fra Comedy Zoo i København. Showet begynder klokken 18 og varer en times tid.

arrow Læs også: Gys på Dyrskuepladsen: Drivein-folk vender tilbage med uhyggelig køretur

Weekenden efter, søndag den 31. maj, er der musikquiz med Dan Rachlin klokken 16, hvor der kan vindes gavekort. Roskilde Drive-in Bio er også klar med ugens filmprogram, der blandt andet byder på »Moulin Rouge« og »Fast & Furious 4« på fredag, »Ice Age« på lørdag og »Find Nemo« og »Titanic« på søndag.

Det er David Sørensen og Nicolaj Rishøj Madsen, som har taget initiativ til Roskilde Drive-in Bio, og de erklærer sig tilfredse med den første weekend siden premieren torsdag aften. Lørdag og søndag var der fire forestillinger hver dag, og især visningen af den nye udgave af »Løvernes konge« var populær blandt børnefamilierne.

Den 75 m2 store LED-skærm blev undervejs ramt af et par fejl, der skulle løses på stedet, og det gav publikum et ekstra spændingselement med i prisen.

- Folk oplevede, at der under filmen pludselig hang en mand i 12 meters højde foran skærmen for at fikse fejlen, fortæller David Sørensen.

arrow Driveinbio stopper med at vise film
12. juni 2020 kl. 08:46 Opdateret: kl. 08:46
arrow Driveinbiograf har mere i posen: - Vi lærer noget nyt hver dag
15. maj 2020 kl. 14:41 Opdateret: kl. 12:07
arrow Se billederne: Driveinbiograf havde premiere på Dyrskuepladsen
14. maj 2020 kl. 21:55 Opdateret: kl. 21:55
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk