24. september 2021
Flere kunder fattede mistanke til en mander, der forsøgte at kradse penge ind til eet døvecenter på Rema 1000?s parkeringsplads. Foto: Kristian Jørgensen
Flere kunder fattede mistanke til en mander, der forsøgte at kradse penge ind til eet døvecenter på Rema 1000?s parkeringsplads. Foto: Kristian Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: »Døv« indsamler meldt som tricktyv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»Døv« indsamler meldt som tricktyv
Roskilde - 13. juli 2021 kl. 10:55

Det lugtede lidt af svindel, da en mand forsøgte at kradse penge ind til et døvecenter foran Rema 1000 på Roskildevænget mandag.

arrow Læs også: Taxijagt var tricktyveri

Det mente i hvert fald en 62-årig mand fra Roskilde, da han klokken 12.40 blev passet op af den sydeuropæisk udseende mand, der udgav sig for at være døv og stod med en mappe, hvor han indsamlede underskrifter og kontanter.

Anmelderen skrev sit navn på listen uden at betale og kontaktede derefter politiet. Den formodede tricktyv er beskrevet som omkring 40 år gammel, kraftig, med brun hud, kort sort hår og iført blå jeans.

Politiet fik endnu en anmeldelse om den »døve« mand, der var forduftet, da ordensmagten kom. Politiet deler anmeldernes mistanke om, at der var tale om en falsk indsamling og opfordrer til, at borgerne lige overvejer, hvad de giver penge til.

arrow Tricktyve snød to ældre kvinder
28. juni 2021 kl. 12:46 Opdateret: kl. 12:46
Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk